Connect with us

Lifestyle

Tommy Hilfiger разширява своето присъствие в платформата Roblox

Avatar

Публикувано

на

80318ecb9adf281d52bc07df0ebd90a4

От американската модна къща стартират свое пространство в платформата с цел да осигурят обогатено потребителско преживяване

Tommy Hilfiger, представляван в България от SARKK SA, лансира свой собствен свят в глобалната онлайн платформа Roblox. Пространството, кръстено TOMMY PLAY, е замислено като място където членовете на общността да играят, споделят и общуват заедно, заобиколени от естетиката на бранда. От американската марка ще актуализират всеки месец съдържанието си в платформата, ще разширяват картата на TOMMY PLAY, както и ще представят продукти, създадени в сътрудничество със участници в общността на Roblox и лидери на мнение.

„В Roblox споделят много от нашите ценности: приобщаване, разнообразие, креативност и — преди всичко — фокус върху общността. Развълнувани сме от срещата с потребителите на Roblox на техен терен и искаме да обогатим опита им в платформата, по нетрадиционен за социалните платформи начин. Заедно с Roblox ние продължаваме да изграждаме този свят, докато живеем в него, гледаме как вдишва първите си глътки въздух и съвместно създаваме визията ни за бъдещето.“, коментира Томи Хилфигър, основател на едноименната модна къща.

Партньорството е продължаващо за модната къща и платформата, след като през декември 2021 година Tommy Hilfiger си партнира с осем внимателно подбрани дигитални модни дизайнери от общността на Roblox, с които заедно създадоха колекцията Tommy х Roblox Creators. В следствие на партньорството потребителите на Roblox получиха 30 нови модела, готови за обличане от аватарите им.

Как ще се развие партньорството през тази година?

Advertisement

За 2022 година модната къща разшири своите хоризонти в Roblox, като създава свое собствено виртуално пространство. TOMMY PLAY носи духа на Бруклин и уличната култура така добре отразена в дизайните на моделите от Tommy Jeans. Художници, базирани в нюйоркския квартал са спомогнали за придаването на характерния за Бруклин вид с осеяните в графити стени и тухлените сгради. Пространството разполага с мини игри и Tommy Coins, които потребителите могат да събират, ъпгрейдват или търгуват за предмети като велосипеди, каски със суперсили, слушалки и дрехи и аксесоари Tommy Jeans. Акцент в TOMMY PLAY е виртуалният BMX парк, където потребителите могат да изследват района, да научат трикове и да участват в приятелски състезания с велосипеди. Те също могат да отключат скрити преживявания и да се присъединят към лова на съкровища, за да открият уникални предмети за своя аватар или да разкрият тайни улики за това какво предстои от колаборацията.

За да се гарантира творческият принос към Roblox общността, дигитални продукти са създадени съвместно с лица като @Martin_Rblx2, @StrapCode и завърналите се създатели от предишната колекция @Blizzei и @RynityRift. Заедно те са претворили реални модели на американската марка, използвайки авангардната технология Layered Clothing за хиперреалистично 3D облекло, което пасва на всеки тип тяло на аватара. Самото потапящо изживяване е разработено в сътрудничество с Sawhorse, един от експертните разработчици на общността.

Партньорството между Tommy Hilfiger и Roblox продължава заложената амбиция на американската модна къща да дава поле за изяви и да насърчава нови и нововъзникващи таланти да развият своите умения в дигиталната среда и по този начин да изградят бъдеще където всички са приети и всеки ресурс е оползотворен.

Continue Reading
Advertisement