Connect with us

Lifestyle

TommyXLewis вече и в България

Avatar

Публикувано

на

Tommy Hilfiger, представен в България от SARKK SA, има удоволствието да разкрие съвместната колекция TommyXLewis за пролет 2020, в магазина на марката в Paradise Center, София. В основата на четвъртата колекция TommyXLewis, създадена съвместно от Томи Хилфигър и Люис Хамилтън, е визията на марката да оползотворява всеки ресурс и да приветства всичко ново и различно, чествайки устойчивото развитие и усещането за многообразие.

Този сезон марката празнува идеята за лоялност – лоялност към това кой си, в какво вярваш и къде искаш да отидеш. Колекцията на Томи Хилфигър и Люис Хамилтън е въплъщение именно на тази споделена ценност – дума, татуирана върху ръката на посланика на световната марка, и водеща фигура във всички колекции и ревюто за пролет 2020.

Колекцията TommyXLewis от пролет 2020 обединява два свята: богатото наследство на мъжката линия на марката и уникалния „street” стил на Люис Хамилтън. На преден план са изведени емблематични дизайни, олицетворяващи съвременния американски гардероб. Лоялността като принцип и водеща сила намира своето място в линията, представяща нов прочит на класическите стилове. Неочаквани детайли, като моделите с две лица, придават функция на класическите силуети на връхните дрехи; докато суитчърите с качулка и панталоните тип “cargo” са с нови кройки. Нюансите на милитари синьо и зелено се съчетават с неутрални тонове и неонови акценти, пресъздавайки класическия анцуг, гащеризона и якето тип “bomber”.

Над 75% от дизайните в колекцията са съставени от по-устойчиви материали и чрез партньорства, които намаляват отрицателното въздействие върху доставните вериги, включително 100% органичен памук. Иновативният материал Sorona®, който се произвежда от растителни влакна, е използван като устойчива алтернатива на пух. Допълнително, за производството на деним моделите е използвана по-малко вода, а рециклирани нишки присъстват в дънковите панталони, късите панталони, тъкани топове и избелените якета тип „trucker”. Колекцията допълнително акцентира на посланието „Стил за всички”, базирано на убеждението, че истински добрият стил изтрива всички граници в пол, възраст, етническа принадлежност, форми и пропорции на тялото.

Advertisement
Continue Reading
Advertisement