Connect with us

Кино

Top Guns, екстремни дърводелци и лов на съкровища по Viasat Explore

Avatar

Публикувано

на

снимка: © Abacus

„Топ летци: Кралските военновъздушни сили отвътре“/ Top Guns: Inside the RAF е документален сериал по Viasat Explore в риалити стил, в който наблюдаваме мъжете и жените във фронтовата база Лосимаут на Кралските военновъздушни сили в Северна Шотландия – дом на бързи реактивни изтребители бомбардировачи и морски патрулни самолети с дълъг обсег. Премиерата е на 28 март.

От 7 март пък „Дърводелци на голяма надморска височина“ ни запознават с „Леньо хаус“ – уникален и грандиозен семеен бизнес, лидер в реновирането на исторически планински хижи на висока надморска височина в италианските Доломити.

Включете се в действието с „Австралийски търсачи на злато“ – нашия емблематичен сериал, показващ безмилостния стремеж за злато на местните златотърсачи в сърцето на Австралия; почувствайте нарастващото напрежение в „Австралийски търсачи на злато: Спасителен екип“, докато опитни експерти спасяват изпаднали в затруднение минни начинания. Всичко това и още – в рубриката на Viasat Explore „На лов за съкровища“ – от петък, 29 март, до понеделник, 1 април.

снимка: © Abacus

Advertisement

Топ летци: Кралските военновъздушни сили отвътре

Премиера от четвъртък 28 март в 23:00 ч.

Жанр: Документален/ риалити/ военен/ екшън

Документален сериал в риалити стил, в който следим мъжете и жените във фронтовата база Лосимаут на Кралските военновъздушни сили в Северна Шотландия – дом на бързи реактивни изтребители бомбардировачи и морски патрулни самолети с дълъг обсег. Сериалът ни отвежда в пилотските кабини, палубите за самолети и щаба на станцията, докато екипажите защитават небето на Великобритания от всяка заплаха. Независимо дали охраняват въздушното пространство на НАТО в небето над Източна Европа, патрулират в Северно море, преследвайки подозрителни руски военни кораби, или са изпратени да водят битка срещу групировката „Ислямска държава“ в Близкия изток – ние надникваме зад кулисите на фронтовата линия и откриваме какво наистина представлява животът за обслужващия персонал в сърцето на отбраната на Обединеното кралство.

снимка © Espresso TV Limited

Дърводелци на голяма надморска височина

Advertisement

Премиера от четвъртък 7 март в 22:00 ч.

Жанр: Документален/ риалити/ бизнес/ природа

„Леньо хаус“ е уникален и грандиозен семеен бизнес, лидер в реновирането на исторически планински хижи на висока надморска височина в италианските Доломити. Нестабилните метеорологични условия и опасността от неочаквани бури са само част от трудностите, с които трябва да се сблъскат. Строителният обект на голяма надморска височина има специфични нужди и ограничения: трябва да пренасяте всички материали с хеликоптер, да предвидите всяко нещо, от което може да се нуждаете (от храна и вода до инструменти и строителни материали), да бързате и да променяте плановете си всеки ден и – най-важното от всичко – да прекарвате месеци на върха на планината и изолирани от света.

Проклятието на мъртвеца: Изгубеното испанско злато

Премиера от неделя 24 март в 22:00 ч.

Advertisement

Жанр: Документален/ исторически/ експедиции/ технология

Кру Уилиамс Пит, Адам Палмър, Тейлър Стар и баща ѝ изследват коварния тихоокеански северозапад, борейки се по пътя с ужасно време, стръмен терен и смъртоносно проклятие, за да открият легендарна изгубена златна мина. С малкото време преди настъпването на зимата, те се надпреварват със стихиите, за да намерят своята награда. От скрити пещери до испански миньорски артефакти, от древни карти до мистериозни надписи и от ледникови гробища до стари изоставени мини – всеки епизод проследява екипа, докато открива и изследва нови сведения, които ще го изпратят в невероятни непредвидени посоки. Комбинирайки своите уникални умения с удивителна нова технология, екипът изследва някои от най-дивите и пресечени терени в Северна Америка, за да разкрие тайните, скрити под повърхността.

Рубрика: На лов за съкровища

Всеки следобед от петък 29 март до понеделник 1 април

Този март по Viasat Explore усетете тръпката от добива на злато и скъпоценни камъни. Включете се в действието с „Австралийски търсачи на злато“ – нашия емблематичен сериал, показващ безмилостния стремеж за злато на местните златотърсачи в сърцето на Австралия; почувствайте нарастващото напрежение в „Австралийски търсачи на злато: Спасителен екип“, докато опитни експерти спасяват изпаднали в затруднение минни начинания; присъединете се към нашия безстрашен екип от експерти, докато търсят златната мина на Слумак в „Проклятието на мъртвеца: Изгубеното испанско злато“ и се присъединете към австралийските фирми, търсещи упорито сапфири в „Австралийски търсачи на скъпоценни камъни“.

Advertisement
Continue Reading
Advertisement