Connect with us

Музика

TOTO със специални VIP пакети за феновете

Avatar

Публикувано

на

TOTO POSTER BG 4

Концертът на ТОТО в България по покана на Loud Concerts е безспорно събитие, а специално за най-верните им фенове мениджмънтът на бандата изпрати следното съобщение:

‘ТОТО имат удоволствието да обявят специални VIP пакети, които вече могат да бъдат закупени за предстоящото им шоу в зала Арена Армеец в София на 28 юни.

Пакетите съдържат:
– един билет за зоната пред сцената
– VIP ранно влизане
– саундчек парти
– среща с членовете на ТОТО
– снимка с ТОТО
– подписани рекламни материали

VIP екстрите са достъпни и за всеки, който вече има закупен билет. На следният линк можете да видите подробности за наличните видове пакети: тук .”

Нека припомним, че билетите за концерта на ТОТО в София са вече в продажба в мрежата на Еventim (www.eventim.bg), магазинитe Office 1 Superstore, OMV, Picadilly, а ценовите категории на билетите са 60, 70, 80, 90 и 110 лева, в зависимост от местоположението в залата.

Турнето на легендарната банда в Европа, част от което е и нашата страна, стартира на 21 май в Глазгоу, а бандата е в състав: Steve Lukather – вокали, китара; David Paich – вокали, клавирни; Steve Porcaro – клавирни; David Hungate – бас; Joe Williams – вокали; Keith Carlock – ударни; Lenny Castro – перкусии; Jenny Douglas – вокали; Mabvuto – вокали.

Advertisement
Continue Reading
Advertisement