Открийте ни и в

Tехнологии

TP Vision лансира в България първия телевизор Philips с AmbiLux

MIKA

публикувано

на

TP Vision лансира в България първия телевизор Philips с AmbiLux 26

TP Vision представи за първи път в България своя технологичен шедьовър – телевизора Philips AmbiLux, както и моделите на марката за 2016 г. Най-новите постижения на TP Vision включат телевизорите Philips 8901, 7101 и 6501, които дават на потребителите възможността да се потопят изцяло в картината и да преживеят света по изключително нов начин.

AmbiLux – Най-новата иновативна технология на телевизорите Philips

AmbiLux е еволюцията на технологията Ambilight, която е най-характерната черта на телевизорите Philips повече от десетилетие. Ambilight използва светодиоди, които пресъздават цветовете на екрана, излъчвайки меко сияние на светлина около телевизора. По този начин се създава по-поглъщащо изживяване чрез разширяване на картината.

AmbiLux усъвършенства зрителското преживяване, превръщайки се в най-добрата разработка на компанията. Вместо LED светлини, прецизната технология използва девет миниатюрни проектори, позиционирани върху задната част на телевизора. Те проектират на стената около телевизора цветовете, движението и образа от картината с превъзходна яснота, яркост и контраст. По този начин действието на екрана продължава върху стената зад телевизора не само като светлина, но и като реални лица, предмети и изображения.

Моделът смарт телевизор Philips AmbiLux 65PUS8901 е най-усъвършенстваният продукт на марката досега, който съчетава двете технологии и разполага със свръх тънка рамка и стойка Bladewire. С модерния си висококачествен полиран хром той създава основа, която е толкова изтънчена и неконвенционална, колкото телевизора, който поддържа. 65-инчовият модел е с най-новата версия на операционната система Android™ и разделителна способност 4K UHD, а благодарение на AmbiLux създава ореол от движение около екрана в различни режими. Extreme и Tunnel са най-подходящи за интензивен гейминг, а нежният Dome ефект приляга най-вече за гледане на телевизия.

[media-credit id=2 align=”aligncenter” width=”640″]65PUS8901_12-D2P-global-001[/media-credit]

Завладяващото усещане от проектирането на стената остава и при слушането на музика. Новият Ambilight Music Mode осигурява цветен ореол от светлина, който следва и реагира на динамиката на всяко музикално изпълнение, възпроизвеждано през телевизора, независимо от източника – стрийминг, USB или музикален канал. Светлинните ефекти могат да бъдат допълнително персонализирани чрез мобилен телефон, свързан към същата wi-fi мрежа. Приложението на Philips Hue дава възможност за свързано осветление в дома, пренасяйки светлинните ефекти и върху останалите осветителни тела.

Най-новите модели телевизори Philips

Сред новите попълнения на българския пазар за 2016 г. са и моделите смарт телевизори Philips 6501 и 7101. Чрез тях TP Vision отговаря на индивидуалните нужди на всеки потребител, предоставяйки изключително мощни, високотехнологични телевизори, съвместяващи в себе си силните страни на Android™, уникалната технология Ambilight и наличните интерактивни Smart TV услуги.

Philips 7101 – най-новият модел в усъвършенстваната серия 7000 гарантира висока разделителна способност и превъзходна наситеност на цветовете чрез Philips Premium Color, който комбинира широка цветова гама от WCG (Wide Color Gamut) дисплей, и обработка на 4 трилиона цвята. Съчетанието на Ultra HD със 100 HZ native display възпроизвежда изображение с ненадминат контраст и рязкост на картината, а 3-странният Ambilight създава максимално кинематографско усещане.

[media-credit id=2 align=”aligncenter” width=”640″]65PUS8901_12-D5P-global-001[/media-credit]

Благодарение на изключително бързия процесор Philips Quad Core+Android в модела 6501 и богатия каталог от висококачествени игри за всички възрасти на Google Play и Cloud Gaming, се осигурява вълнуващо игрово изживяване и свръх висока скорост при работа с менюта и сърфиране.

Всички модели от 2016 г. 4K Ultra HD телевизори Philips с операционна система Android™ са сертифицирани от Google. Те предоставят достъп до всички приложения, услуги и съдържание на Google Play™, които са подходящи за ползване чрез телевизор. По този начин се обогатява съществуващото съдържание, което смарт телевизорите на Philips предлагат.

Трите водещите модела за 2016 година имат завладяващ съраунд звук с дълбоки, богати баси и кристално ясен диалог, осигурени от превъзходни високоговорители с мощна система за обработка DTS Premium Suite.

В допълнение към интелигентните технологии, телевизорите Philips се отличават и с невероятен изискан и елегантен дизайн, изработен от първокачествени материали.

[media-credit id=2 align=”aligncenter” width=”640″]43PUS6501_[/media-credit]

MIKA e онлайн списание за музика и лайфстайл, което отразява най-новото в музикалния свят както от страната, така и от чужбина. Таргета на списанието са активните хора (18-40 години), които се интересуват от музикални събития и градския начин на живот.

Tехнологии

До 300 лв. отстъпка на най-актуалните смартфони Motorola в онлайн магазина на Vivacom

MIKA

публикувано

на

от

До 300 лв. отстъпка на най-актуалните смартфони Motorola в онлайн магазина на Vivacom 27

От вчера до края на април, потребителите могат да се възползват от изгодни предложения на най-актуалните и предпочитани смартфони Motorola с отстъпка до 300 лв. в онлайн магазина на VIVACOM. В промоцията са включени и трите 5G модела на марката, съвместими с 5G мрежaта на VIVACOM – moto G 5G, moto g100 и сгъваемият Motorola razr 5G, а също и други устройства с различни характеристики и параметри и от различни ценови категории.

Moto G 5G е най-достъпният 5G модел в портфолиото на VIVACOM. Той предлага на потребителите обширен 6.7-инчов MAX Vision HDR дисплей, мощен процесор, тройна камера и батерия с капацитет 5 000 mAh, която издържа до 2 дни с едно зареждане. Всичко това го прави удобен и функционален за различните ситуация от ежедневието.

В настоящата онлайн промоция с до 300 лв. намаление е и сгъваемият смартфон на марката – Motorola razr 5G. Флагманът обединява мощност и отлични работни характеристики с иновативен и компактен сгъваем дизайн. Той предлага голям 6.2-инчов основен OLED дисплей, сгъващ се на половина. Устройството има и 2.7-инчов OLED външен Quick View дисплей, който позволява на потребителите да отговарят на съобщения, да управляват музиката си, да използват навигация, а също и да набират и да говорят лесно и удобно, дори в сгънато състояние.

С нови по-ниски цени само до 30 април се предлагат и най-новите модели moto g30 и moto g100.

Устройствата съчетават мощен процесор, голям дисплей и впечатляваща четворна 64 МР камера с ултрависока разделителна способност и технологията Quad Pixel. Смартфоните имат честота на опресняване на картината 90 Hz, оборудвани са с батерия с капацитет 5 000 mAh и поддържат бързо зареждане TurboPower 20W. Моделите са с водоотблъскващо покритие, предпазващо ги от случайно намокряне или пръски дъжд.

Продължете понататък

Lifestyle

Wizz Air пуска безплатен чат бот: Амелия

MIKA

публикувано

на

от

Wizz Air пуска безплатен чат бот: Амелия 28

снимка: ПР

Wizz Air, най-бързо развиващата се авиокомпания в Европа, обяви, че пуска свой чат бот, Амелия. Новият виртуален асистент на WIZZ ще повиши допълнително стандартите на обслужване на компанията и ще подобри потребителския опит, като предостави на клиентите още по-лесен и бърз начин да получават информация за своите полети, както и други полезни общи сведения.

Чат ботът на Wizz Air е вдъхновен от Амелия Еърхарт, американската авиационна пионерка, която е първата жена авиатор, прелетяла самостоятелно Атлантическия океан. Wizz Air е компания, която поставя на преден план ценности като приобщаване, разнообразие и равни кариерни възможности и е силен поддръжник на равенството между половете. Кръщавайки своя чат бот на такава фантастична жена като Амелия Еърхарт, авиокомпанията иска да отдаде почит на всички дами в авиацията и да подчертае ангажимента си към постигане на по-голяма равнопоставеност в индустрията.

Wizz Air също така е авиокомпания, която вярва в едно по-добро бъдеще, в което всеки ще има възможност да оползотвори пълния си потенциал. Затова превозвачът работи усилено, за да усъвършенства услугите си, да подобрява изживяването за клиентите, да открива нови възможности за развитие пред екипа си и да подкрепя общностите в държавите, в които оперира.

Чат ботът Амелия ще може компетентно да отговаря на общи въпроси, свързани с COVID-19, багаж, начини на плащане, регистрация, канселиране на резервация, пътуване с деца, различни услуги на WIZZ (напр. WIZZ Discount Club, WIZZ Flex, WIZZ Priority, избор на място в самолета) и други. Този нов виртуален асистент е безплатен за всички и ще даде възможност на клиентите да намират информация бързо и лесно, без да се налага да взаимодействат с никого, без да общуват с агенти чрез имейл или по телефон и без да е необходимо да се ровят в сайта на авиокомпанията. Ако потребителите имат въпроси, които надхвърлят познанията на Амелия, ще могат да се възползват от безплатната опция и за чат на живо с агент на WIZZ – услуга, която също вече е достъпна.

Плановете на Wizz Air са да развива чат бот функцията и да предлага все по-добро чат изживяване, като колкото повече клиенти използват чат бота, толкова по-бързо той ще се учи и подобрява въз основа на търсенето и обратната им връзка. Понастоящем функцията чат бот е достъпна на английски език за ограничен брой казуси, но постепенно ще бъдат добавяни нови и нови теми, за които ще може да се помага на все повече и повече клиенти, посещаващи wizzair.com. Освен нововъведения чат бот, агенти на Wizz Air ще бъдат дежурни за опцията чат на живо и ще помагат на клиентите по всички въпроси, свързани с полети и услуги на WIZZ, които не изискват промени в резервациите, свързани с допълнителни плащания. За заявки, изискващи плащания, Wizz Air вече предлага редица опции за самообслужване директно от WIZZ акаунта на потребителя, както и чрез обаждане на кол центъра на компанията.

Жужа Пос, главен маркетинг директор в Wizz Air, коментира: „Щастливи сме да ви представим Амелия, нашия виртуален асистент, който изцяло ще промени клиентското изживяване за пътуващите с Wizz Air. Автоматизирането и дигитализирането на нашите процеси е приоритет за нас и ключ към осигуряването на все по-висока потребителска удовлетвореност. Нашата компания е решена да работи усилено върху разширяването на експертните познания на Амелия и да помага на клиентите, предлагайки все по-богат избор от опции за самообслужване, чрез които лесно да управляват своите резервации. Нека приветстваме Амелия на борда.“

Продължете понататък
Излезе „Лес тъмен“ от Никол Краус, определен от критиката като блестящо постижение 39
Културапреди 2 седмици

Излезе „Лес тъмен“ от Никол Краус, определен от критиката като блестящо постижение

Скандал, който свали правителство 40
Кинопреди 2 седмици

Скандал, който свали правителство

Нова книга изд. ЕРА - "Сапфиреният залив" от Холи Мартин 41
Културапреди 2 седмици

Нова книга изд. ЕРА – “Сапфиреният залив” от Холи Мартин

Популярни актьори се предизвикват със спортни постижения в подкрепа на българското образование 42
Lifestyleпреди 2 седмици

Популярни актьори се предизвикват със спортни постижения в подкрепа на българското образование

„Тити рисува букви“, втора част на първата книга-помагало за деца с дислексия 43
Културапреди 2 седмици

„Тити рисува букви“, втора част на първата книга-помагало за деца с дислексия

БГ родители създадоха рецепти за балансирано хранене за своите деца в инициативата на Нестле България 44
Lifestyleпреди 2 седмици

БГ родители създадоха рецепти за балансирано хранене за своите деца в инициативата на Нестле България

Премиери на „Случаят Пипилоти Мист“ и „Машините са кучки“ на Здрава Каменова и Гергана Димитрова 45
Обществопреди 2 седмици

Премиери на „Случаят Пипилоти Мист“ и „Машините са кучки“ на Здрава Каменова и Гергана Димитрова

„Добро момче. Умерено нежно” – пъстър калейдоскоп на живота в първите два романа на Галин Никифоров 46
Литературапреди 2 седмици

„Добро момче. Умерено нежно” – пъстър калейдоскоп на живота в първите два романа на Галин Никифоров

Премиерният японски сериал „Ангели в бяло“ - от 11 април по Bulgaria ON AIR 47
Телевизияпреди 2 седмици

Премиерният японски сериал „Ангели в бяло“ – от 11 април по Bulgaria ON AIR

CMTEN разкри "Music Box" 48
Премиерапреди 2 седмици

CMTEN разкри “Music Box”

Горещо