Открийте ни и в

Lifestyle

Turkish Airline откри уникална фотоизложба „По света с Димитър Караниколов“

Avatar

публикувано

на

2 1

снимка: ПР

Вдъхновяващи фотографии от цял свят ще радват един месец очите и душите на ценителите на изкуството

Turkish Airlines, авиокомпанията, която лети до повече страни от всяка друга, и видният фотограф, Димитър Караниколов, създадоха невероятна изложба с пленяващи фотографии от цял свят. Инициативата „По света с Димитър Караниколов” е вълнуващо пътешествие, в рамките на което пътешественикът посети някои от най-екзотичните и интересни места от обширната мрежа на Turkish Airlines. Фотоизложбата с докосващите кадри от дестинациите Бразилия, Индонезия, Узбекистан, Ливан, Етиопия, Турция и САЩ ще бъде отворена за посетители цял месец на летище София, Терминал 2, Атриум.

Официалното откриване на фотоизложбата се проведе на 23 юни на летище София и възбуди интереса на широка аудитория от посланици, висши мениджъри и медии, всички водени от страстта си по изкуството. Посланика на Бразилия, г-жа Мария Едилеуза Фонтенеле Рейс, и посланичката на Република Турция, г-жа Айлин Секизкьок, бяха почетни гости на събитието. Те останаха впечатлени от фотографиите и споделиха, че благодарение на фотоизложбата са успели да се потопят истински в красотата на любимите си места.

Реклама

Каним всички любители на изкуството и пътуването да посетят магичната изложба, за да се докоснат до красотата на света през обектива на талантливия Димитър Караниколов. Пътуването е необятно богатство, което ни обогатява и зарежда с нови емоции и изживявания. Като авиокомпания, която лети до повече страни от всяка друга, ние продължаваме да развиваме мрежата си и да предоставяме на своите пътници разнообразие от дестинации, за да може всеки да успее да намери своето мечтано място. Turkish Airlines има амбициозни планове за тазгодишния летен сезон и планира да извършва рекорден брой полети, като основен фокус ще бъдат най-атрактивните туристически дестинации“, сподели генералният мениджър на компанията, Мехмед Гюркайнак.

В рамките на две години Димитър Караниколов обиколя и запечатва с обектива си страхотни места из магични държави, до които лети водещият авиопревозвач, Turkish Airlines. Водещата авиолиния покани и финансира професионалния фотограф, за да успеят заедно да пренесат хората в други континенти, да им предадат усещането от всяка дестинация и да ги вдъхновят да откриват нови светове и да пътуват повече.

„Щастливи сме в следващите 30 дни летище София да бъде домакин на тази изложба. Оттук можете да летите до почти 90 направления, а от Истанбул стигате до над 300 вълнуващи дестинации. Благодарим на Turkish Airlines за това, че правят света толкова достъпен и споделят красотата му на аерогарата“, каза на откриването на експозицията Хесус Кабайеро – изпълнителен директор на летище София.

Реклама
Продължете понататък
Реклама