Открийте ни и в

Lifestyle

Turkish Airlines е най-добрият авиопревозвач в България за 2016 г.

публикувано

на

Turkish Airlines е най-добрият авиопревозвач в България за 2016 г. 137

Михаил Захариев, Главен секретар на Главна дирекция
„Гражданска въздухоплавателна администрация“ и Гюлшах Ердем, Мениджър „Продажби
на Turkish Airlines София;
снимкa: ПР

Turkish Airlines грабна отличието за най-добър авиопревозвач в България за 2016 г. Компанията спечели голямата награда на престижния конкурс Sky Awards за втора поредна година. Фаворитът на пътниците бе определен чрез онлайн гласуване на сайта на конкурса, в което се включиха над 1600 души.

Освен за авиопревозвач на годината, Turkish Airlines получи и специалното признание Sky Friend, предоставяно за най-предпочитана авиокомпания на туристическите IATA агенти.

„Оценяваме високо тези награди, защото са резултат от позитивното отношение и високото доверие на нашите клиенти. Те са доказателство, че се развиваме в правилна посока, като постоянно подобряваме услугите, които предлагаме на нашите пасажери. През 2017 г. ще продължим да разгръщаме най-отличителната за Turkish Airlines черта – нашия иновативен подход, с цел да привличаме интереса на българската публика и да отговорим на нейните многобройни изисквания“, сподели г-н Билал Арпаджъ, Генерален директор на Turkish Airlines за България.

Sky Awards се провежда за втора поредна година у нас. Конкурсът се организира от APG България под патронажа на Министерство на транспорта, информационните технологии и съобщенията и Главна дирекция „Гражданска въздухоплавателна администрация“. Гости на церемонията по награждаването бяха официални лица, представители на авиокомпании в България, международни партньори, IATA агенти, водещи туроператори и медии.

Реклама