Connect with us

Lifestyle

Turkish Airlines подновява ежедневните си полети от София до Истанбул

Avatar

Публикувано

на

Turkish Airlines Photo scaled

снимка: Chad Slattery

Turkish Airlines ще поднови ежедневните си полети от София до Истанбул от 25 октомври. Авиокомпанията ще изпълнява общо 8 полета на седмица от българската столица – 3 сутрешни и 5 вечерни, като в неделя пътниците имат възможност да се възползват и от двата варианта.

От модерното Летище Истанбул пътуващите могат да преоткрият света и да посетят някоя от 209-те магически дестинации, до които Turkish Airlines лети в момента. Без значение дали търсите екскурзия в град с богата култура, или мечтаете да посетите някое отдалечено, екзотично място – обширната мрежа на Turkish Airlines предлага нещо за вас. Някои от най-вълнуващите локации, на които може да се насладите, включват Малдиви, Сан Франциско, Женева и много други. Седмичният график на полетите София-Истанбул може да бъде открит по-долу.

Полет Ден Отпътуване Пристигане
1028 Сряда, събота, неделя 09:35 12:00
1030 Понеделник, вторник, четвъртък, петък, неделя 21:25 23:50

Безопасността както на пасажерите, така и на екипажа на Turkish Airlines е основен приоритет на авиокомпанията, затова превозвачът е взел всички необходими мерки, за да осигури безпроблемното пътуване на своите клиенти. Самолетите на Turkish Airlines преминават през цялостна дезинфекция и почистване след всеки полет, следвайки препоръките на националните и международните авиационни власти. Допълнително, Turkish Airlines предоставя на всички пътници безплатни комплекти с продукти за лична хигиена, а въздухът на борда се пречиства постоянно с висококачествени филтри за твърди частици (HEPA).

Continue Reading
Advertisement