Connect with us

Lifestyle

Turkish Airlines подновява полетите си от и до Варна

Avatar

Публикувано

на

Turkish Airlines Photo scaled

снимка: Chad Slattery

Полетите от морската ни столица до Истанбул стартират на 22 февруари и ще се изпълняват два пъти седмично

Turkish Airlines подновява полетите си от и до Варна от 22 февруари. Авиокомпанията ще изпълнява общо 2 полета седмично от морската ни столица до Истанбул – всеки понеделник и петък.

Turkish Airlines стартира полетите си от Варна през 2014 г. и от тогава до сега хиляди пътуващи са се възползвали от услугите и несравнимото обслужване на превозвача от морския град. Благодарение на възобновяването на маршрута, авиокомпанията, която лети до повече дестинации от всяка друга в света, дава възможност на още повече пасажери да посетят някое от вълнуващите места, част от полетната ѝ мрежа. От модерното Летище Истанбул пътуващите могат се отправят на пътешествие до над 200 дестинации по цял свят. За да планират спокойно следващото си пътуване, пасажерите могат да открият повече подробна информация за регулациите, свързани с пандемията, в различните държави чрез интерактивната карта на Международната асоциация за въздушен транспорт (IATA).

Безопасността както на пасажерите, така и на екипажа на Turkish Airlines е основен приоритет на авиокомпанията, затова превозвачът е взел всички необходими мерки, за да осигури безпроблемното пътуване на своите клиенти. Самолетите на Turkish Airlines преминават през цялостна дезинфекция и почистване след всеки полет, следвайки препоръките на националните и международните авиационни власти. Допълнително, Turkish Airlines предоставя на всички пътници безплатни комплекти с продукти за лична хигиена, а въздухът на борда се пречиства постоянно с висококачествени филтри за твърди частици (HEPA). Повече информация за пълния набор от мерки, които взема авиокомпанията, може да бъде открита на официалния уебсайт на превозвача тук.

Advertisement
Continue Reading
Advertisement