Открийте ни и в

Lifestyle

Turkish Airlines получи отличието „Петзвездна глобална авиокомпания“ на APEX

Avatar

публикувано

на

Turkish Airlines получи отличието „Петзвездна глобална авиокомпания“ на APEX 141

снимка: ПР

Turkish Airlines, която осъществява полети до повече държави от всяка друга авиокомпания в света, получи отличието „Петзвездна глобална авиокомпания“ на официалното гласуване за авиокомпании на Airline Passenger Experience Association (APEX). Престижната награда се основава изцяло на обратната връзка на клиентите и бе връчена на Turkish Airlines на тържествена церемония на APEX на Expo 2017 в Лонг Бийч, Калифорния.

Петзвездната класация отново потвърждава позицията на Turkish Airlines като световен лидер в пътническото обслужване и комфорта. Авиокомпанията е носител на няколко награди, присъдени от най-авторитетните организации в бранша, за качество на обслужване, бордови и наземен кетъринг, бизнес класа и салони. Наградите включват: „Най-добра авиокомпания в Европа“ за шеста поредна година, започвайки от 2011 г., „Най-добро кетъринг обслужване в бизнес класа“ за 2013, 2014, 2016 и 2017 г. и „Най-добра обстановка за почивка в бизнес класа“ за 2015 и 2017 г. Световният авиопревозвач взе и наградата за „Най-добра обстановка за хранене в бизнес класа“ за трета поредна година в проучването на Skytrax, друга високо ценена в световен мащаб компания за проучване на въздухоплаването.

По повод последната награда на авиокомпанията Председателят на Борда и Изпълнителния комитет на Turkish Airlines Мехмед Илкер Айджъ заяви: „Стремим се да предоставим най-доброто пътуване на нашите гости и фактът, че според гласуването на пътниците сме определени за „Петзвездна глобална авиокомпания“, е най-ценното признание, което можем да получим в замяна. Това, което ни отличава, е, че, докато свързваме нашите гости с техните близки, ние превръщаме великите идеи в реалност, която води до пътуване, изпълнено с неповторимо обслужване и отличаващо се по възхитителен начин от всички други. Докосването до сърцата на нашите пътници е ключовият фактор, който ни спечели редица награди. Това е и най-важното ни предимство пред нашите конкуренти.“

Официалното гласуване за авиолинии на APEX е първата рейтингова програма в бранша, базирана единствено на потвърдена от пътниците обратна връзка. Тази иновативна за индустрията програма събира и обработва мненията на пътниците по различни маршрути и предоставя одитиран анализ на натрупаните впечатления от трета страна.

Реклама