Connect with us

Lifestyle

Turkish Airlines предлага 40% намаление на билетите си за всички здравни работници

Avatar

Публикувано

на

Turkish Airlines Photo 5

Като жест на благодарност за усилията им в борбата срещу COVID-19, Turkish Airlines предлага 40% намаление на билетите си за всички здравни работници по цял свят, както и за членовете на техните семейства. За да се възползват от специалното предложение, те трябва да се регистрират с номера на своята Miles&Smiles карта на уебсайта на авиокомпанията тук, след което ще получат уникален промо код.

Всички медици могат да се запишат до 18 юли 2020 г. и да запазят своите билети до 1 август 2020 г. Отстъпката важи за пътувания до всички дестинации на Turkish Airlines в рамките на следващата една година – до 31 май 2021 г. Всички регистрирани могат да се възползват както от многократно награждаваното бизнес клас обслужване на авиокомпанията, така и от полетите в икономичен клас, които също гарантират несравнимо изживяване на пасажерите. С това специално предложение Turkish Airlines иска да изкаже своята огромна признателност и благодарност към всички здравни работници, които се грижат за живота на хората независимо от обстоятелствата и предизвикателствата.

Turkish Airlines лети до над 300 вълнуващи дестинации по целия свят – повече от всяка друга авиокомпания. Някои от най-новите места, част от обширната полетна мрежа на превозвача, са виетнамската столица Ханой, една от най-популярните зимни дестинации – град Рованиеми в Лапландия, екзотичният Маракеш, красивият мексикански курорт Канкун и мечтаната от мнозина дестинация Бали.

Continue Reading
Advertisement