Connect with us

Lifestyle

Turkish Airlines раздаде годишните си Агентски награди за България

Avatar

Публикувано

на

снимка: ПР

Turkish Airlines раздаде годишните си Агентски награди за България. На официална церемония в хотел „Рамада“ авиокомпанията отличи в 14 категории своите най-успешни партньори през 2017 г. – туроператори и туристически агенции от цялата страна. Това са компаниите, които са реализирали най-високи продажби за цялото портфолио от продукти и дестинации на Turkish Airlines за последната година. Победители са Usit Colors, eSky, Premier Tours, Ossmo, Lufthansa City Center, Viya Travel, TTA Decom, Transglobal Holidays Ltd, MIRA N, Sky Travel, AeroTour MM, Elite Travel International и Астра Холидей.

Сред уважилите събитието беше посланикът на Турция в България Н.Пр. д-р Хасан Улусой. На специална лотария за публиката бяха раздадени редица награди, сред които уикенд в Истанбул и 5-дневна ваканция на остров Мавриций с полет в бизнес класа на Turkish Airlines.

„Щастливи сме, че се развиваме изключително успешно на българския пазар. Това обаче не би било възможно без ценните ни партньорства с туристическия бизнес, които отличихме на церемонията – отбеляза г-н Мехмед Гюркайнак, Генерален мениджър на Turkish Airlines – България.“

Агентските награди се проведоха в деня, в който Turkish Airlines пусна и новия си полет от София до Истанбул, който ще се изпълнява четири пъти седмично и ще свързва пътуващите от България с повече от 300 дестинации по целия свят.

Advertisement
Continue Reading
Advertisement