Connect with us

Lifestyle

Turkish Airlines стартира „ТК Extra Care”

Avatar

Публикувано

на

Photo 1 1

снимка: ПР

Тя се реализира в колаборация с популярния д-р Мехмет Оз

Turkish Airlines, авиокомпанията, която лети до повече държави в света от всяка друга, стартира нова програма с фокус върху защитните хигиенни мерки на борда, наречена „TK Extra Care“. За реализацията ѝ авиокомпанията си партнира с глобалния си посланик д-р Мехмет Оз, който е продуцент и водещ на световноизвестното предаване „Шоуто на д-р Оз“.

Кампанията стартира в момент, в който здравето и безопасността са сред основните приоритети на пътуващите. Тя включва ново специално 3-минутно видео, в което пасажерите могат да проследят пътуването на д-р Оз с Turkish Airlines и да придобият по-добра представа за грижата, която авиокомпанията полага за благосъстоянието на своите пътници. От момента, в който д-р Оз се чекира за полета си, до пристигането му в крайната дестинация, зрителите ще станат свидетили на стриктните протоколи за хигиена на превозвача, но и ще се уверят, че се прилагат изключителни мерки за безопасност, отвъд стандартите на индустрията, на всеки етап от пътуването. Видеото, част от кампанията, може да бъде открито в официалния YouTube канал на авиокомпанията тук.

Здравето на пасажерите е приоритет за Turkish Airlines, затова авиокомпанията се грижи за тяхната сигурност на всеки етап от пътуването им. В 3-минутното анимирано видео д-р Оз показва, че регистрирайки се онлайн и вземайки със себе си на борда само лични вещи, контактът между пътниците намалява. При пристигане на летището всички пътници трябва да носят маска, а като допълнителна мярка им се предоставя дезинфектант за ръце и се измерва температурата им. За да осигури пълно спокойствие на пътуващите, Turkish Airlines е предприела допълнителни мерки за безопасност като дезинфекция на багажа с UV система и система за допускане на пътниците на борда на малки групи през предния и задния вход на самолетите. Експерти по хигиената присъстват на всеки полет, за да поддържат високото ниво на безопасност, а всеки пътник получава и специален хигиенен комплект.

Advertisement

Илкер Айджъ, председател на Борда на директорите и изпълнителния комитет на Turkish Airlines, коментира дебюта на видеоклипа: „Няма съмнение, че пътуващите по целия свят имат нужда от специални мерки за безопасност, за да са спокойни по време на своето пътуване. Сигурността и хигиената на нашите пътници са наш основен приоритет и затова ние предлагаме най-високите стандарти в това отношение. Въведохме и допълнителни мерки за безопасност след оценката и одобрението на оторизираните органи. С пускането на „TK Extra Care“ се надяваме, че пътуващите ще разпознаят усилената работа и отдадеността на Turkish Airlines за опазване както на пътниците, така и на екипажа. Щастливи сме, че д-р Оз е наш партньор и споделя посланието ни със света. “

През юни, с възобновяването на полетите си, Turkish Airlines обяви специални „Насоки за безопасно пътуване“, както и две нови услуги по време на полет с цел още по-добра защита на пасажерите. Авиокомпанията продължава да предоставя на своите клиенти хигиенни комплекти, съдържащи маска за лице, дезинфектант и антисептични кърпички, а като част от екипажа има и специални експерти, следящи за спазването на мерките на борда.

Д-р Оз споделя опита си с пътниците на Turkish Airlines от 2017 г., когато авиокомпанията стартира своя проект „Fly Good Feel Good“. Той бе създаден, за да осигури още по-комфортно пътуване на пасажерите.

Continue Reading
Advertisement