Connect with us

Lifestyle

Turkish Airlines със специална промоция за полетите си от Варна

Avatar

Публикувано

на

Turkish Airlines Photo scaled

Авиокомпанията предлага ексклузивни оферти за двупосочни билети до редица дестинации, сред които Истанбул, Москва, Лондон и много други

9 февруари 2021 г., София. Turkish Airlines, авиокомпанията, която лети до повече дестинации от всяка друга, стартира специална промоция за двупосочни самолетни билети от Варна до редица дестинации по цял свят, сред които Истанбул, Москва и Лондон. Цените започват от 98 евро и включват всички такси. Пътуващите ще имат възможност да се възползват от ексклузивното предложение до 31 март.

Със специалната си оферта Turkish Airlines дава шанс на още повече любители на пътешествията не само да се насладят на високото качество на обслужването на борда, но и да разгледат и опознаят някои от най-вълнуващите места в света. Сред тях е турският мегаполис Истанбул – многолик и пълен с редица културни и исторически забележителности, които всеки трябва да види поне веднъж. Друга магическа дестинация, която пътуващите могат да посетят със специалните предложения на авиокомпанията, е руската столица Москва – необятна и пъстра, тя предлага за всеки по нещо и е популярна по цял свят с уникални забележителности, сред които Балшой театър, Червеният площад, църквата „Св. Василий Блажени“ и много други.

Която и дестинация да изберат, пътниците на Turkish Airlines ще имат възможност да се насладят на професионалното обслужване и отличните услуги на борда на авиокомпанията както в икономична, така и в бизнес класа. За да планират спокойно следващите си пътувания, пасажерите могат да открият повече и подробна информация за регулациите, свързани с пандемията, в различните държави чрез интерактивната карта на Международната асоциация за въздушен транспорт (IATA).

Безопасността както на пасажерите, така и на екипажа на Turkish Airlines е основен приоритет на авиокомпанията, затова тя е взела всички необходими мерки, за да осигури безпроблемното пътуване на своите клиенти. Самолетите на Turkish Airlines преминават през цялостна дезинфекция и почистване след всеки полет, следвайки препоръките на националните и международните авиационни власти. Допълнително Turkish Airlines предоставя на всички пътници безплатни комплекти с продукти за лична хигиена, а въздухът на борда се пречиства постоянно с висококачествени филтри за твърди частици (HEPA). Повече информация за пълния набор от мерки, които взема авиокомпанията, може да бъде открита на официалния ѝ уебсайт тук.

Advertisement

За повече информация за специалната промоция или за да резервирате своите билети, моля, посетете www.turkishairlines.com или се свържете с вашия туроператор.

Continue Reading
Advertisement