Connect with us

Lifestyle

Turkish Airlines със специална промоция за полетите от София до Истанбул

Avatar

Публикувано

на

снимка: Chad Slattery.

Двупосочните билети са на ексклузивната цена от 99 евро с включени всички такси

Turkish Airlines, авиокомпанията, която лети до повече дестинации от всяка друга, от днес предлага двупосочни самолетни билети от София до Истанбул на промоционална цена от 99 евро. Пътуващите ще имат възможност да се възползват от ексклузивното предложение до 22 ноември, като то важи за пътувания до Града на Босфора, осъществени до 12 май 2021 г. В промоционалните цени са включени всички летищни такси и такси за обслужване.

Със специалната си оферта Turkish Airlines дава възможност на повече хора да посетят най-големия град в Турция и да опознаят безбройните му културни и исторически богатства. Пътниците ще имат възможност да се насладят на професионалното обслужване и отличните услуги на борда на авиокомпанията както в икономична, така и в бизнес класа. От модерното Летище Истанбул пътуващите могат се отправят на пътешествие до над 190 места по цял свят, сред които са Бразилия, Малдиви, Филипините и много други. За да планират спокойно следващите си пътувания, пасажерите могат да открият повече и подробна информация за регулациите, свързани с пандемията, в различните държави чрез интерактивната карта на Международната асоциация за въздушен транспорт (IATA).

Безопасността както на пасажерите, така и на екипажа на Turkish Airlines е основен приоритет на авиокомпанията, затова превозвачът е взел всички необходими мерки, за да осигури безпроблемното пътуване на своите клиенти. Самолетите на Turkish Airlines преминават през цялостна дезинфекция и почистване след всеки полет, следвайки препоръките на националните и международните авиационни власти. Допълнително, Turkish Airlines предоставя на всички пътници безплатни комплекти с продукти за лична хигиена, а въздухът на борда се пречиства постоянно с висококачествени филтри за твърди частици (HEPA). Повече информация за пълния набор от мерки, които взема авиокомпанията, може да бъде открита на официалния уебсайт на превозвача тук.

Advertisement

За повече информация за специалната промоция или за да резервирате своите билети, моля, посетете www.turkishairlines.com или се свържете с Вашия туроператор.

Continue Reading
Advertisement