Открийте ни и в

Lifestyle

Turkish Airlines с нова рекламна кампания и премиера на късометражен филм

Avatar

публикувано

на

Turkish Airlines с нова рекламна кампания и премиера на късометражен филм 141

Морган Фрийман е звездата на новата кампания на авиокомпанията с името „We are all connected“, която е фокусирана върху това, хората да са винаги свързани помежду си

Turkish Airlines, авиокомпанията, която лети до повече страни от всяка друга, стартира нова глобална рекламна кампания в партньорство с небезизвестния Морган Фрийман. Името на кампанията е „We are all connected“ („Всички сме свързани“) и дава обнадеждаващо обещание за едно по-добро бъдеще.

Друг нов и забележителен видео проект на Turkish Airlines e късометражният филм, продуциран в партньорство със Зак Кинг — американски комедиант и илюзионист, който бе представен на аудиторията този месец. Четириминутната продукция, носеща името First to the Gate“ (Първи на гейта), показва на зрителите красотата и функционалността на летище Истанбул с невероятни кинематографски и комедийни похвати.

Фокусът на новата реклама е предшественикът на днешните континенти —Пангея, който преди милиони години е бил едно цяло. Морган Фрийман е разказвачът, който споделя завладяващата и вдъхновяваща история, изтъкваща важността на това да останем свързани. Създаването на кампанията стартира през септември 2021 г. и отнема на екипа над 5 месеца. Кадрите са заснети в Истанбул и Ню Йорк и освен тях е включена и забележителна компютърна анимация, която илюстрира свързването на континентите. Рекламното видео дебютира пред широка публика във втората четвърт на тазгодишното издание на Super Bowl LVI.

Макар днес Пангея да е история,  Turkish Airlines се гордее с това, че дава на хората шанс да останат едно цяло с техните близки и винаги да се чувстват близо до тях. Глобалната авиокомпания обединява повече хора и държави от всяка друга, а с централно разположения си хъб – летище Истанбул – прекрасно представен във филма на Зак Кинг, Turkish Airlines осигурява идеална свързаност. Чрез тази нова кампания се комуникира идеята на превозвача да „накара далеч да се почувства близо“ и „да доведе там до тук“.

Председателят на Борда и Изпълнителния комитет на Turkish Airlines, проф. д-р Ахмет Болат споделя: „След месеци на творчески труд, се радваме да споделим готовото произведение. Пътуващите са все по-обнадеждени и ентусиазирани да изследват безопасно нови дестинации или да се съберат отново с любими хора. Като водеща световна авиокомпания се надяваме да събудим вдъхновението в тях и да им вдъхнем увереност, докато се стремим да свържем отново света.“

Той споделя и мнението си за проекта с Кинг: Щастливи сме да подкрепяме подобни изяви на напредничави и талантливи млади артисти като Зак Кинг. Това партньорство е препратка към нашата готовност за колаборации, представящи потенциала и красотата на нашия хъб, летище Истанбул, както и на есенцията на бранда Turkish Airlines по креативен и ангажиращ начин.“

Turkish Airlines не за първи път работи с Морган Фрийман и Зак Кинг. Фрийман е част от глобалната им рекламна кампания за 2017 г., а талантливият Кинг съдейства за продуцирането на видео за безопасност на борда на авиокомпанията.

Реклама