Открийте ни и в

Музика

U2 представят новия си сингъл – ‘YOU’RE THE BEST THING ABOUT ME’!

Avatar

публикувано

на

U2 представят новия си сингъл - ‘YOU’RE THE BEST THING ABOUT ME’! 141

U2, снимка: Anton Corbijn

Преди броени часове дебютира новият сингъл на великата банда U2 – ‘You’re The Best Thing About Me’, който е пилотното парче от предстоящия 14-ти студиен албум на музикантите Songs of Experience‘.

Обложката на сингъла е дело на Anton Corbijn, а момичето с дълги коси е дъщерята на китариста на U2 – Edge.

Песента ‘You’re The Best Thing About Me’ е вдъхновена от звученето на The Rolling Stones и разказва за хубавите неща, които най-лесно могат да бъдат разрушени. Парчето е комбинация от различните типове звучене на U2 през годините.

Новият сингъл дебютира седмица след като музикантите изненадващо зарадваха феновете си с лайв видео към парчето ‘The Blackout’, което също ще бъде включено в предстоящия нов албум.

Новият албум ‘Songs Of Experience‘ е продължение на албума от 2014 г. ‘Songs Of Innocence’. Двете заглавия са вдъхновени от сборника с поеми на британския поет от 18 в. William Blake ‘Songs of Innocence and Experience’.

Докато ‘Songs of Innocence’ описва най-ранните преживявания и впечатления на U2 като банда, новият албум е колекция от песни с интимно послание и разкази за любими хора и места.

Реклама