Connect with us

EDM

UMEK празнува рождения си ден в YALTA CLUB

Avatar

Публикувано

на

UMEK

Словенският диджей и музикален продуцент UMEK избра YALTA CLUB, за да отпразнува рождения си ден тази събота, 16 май, със специален сет и особено празнично настроение. Диктуващ модата на техно и тех-хаус сцената вече 2 десетилетия, неуморим и с повече от 100 участия на година, UMEK вероятно е един от най-заетите диджеи в света. YALTA, клубът, който инспирира и развива електронната сцена у нас обаче, заслужено остава една от спирките в натоварения му график.  Преди UMEK ще чуем PHILIP CHERNIKOV, който неведнъж е доказвал ниво и качество зад пулта.

Влиянието на UMEK в света на електронната музика е толкова силно, че би отнело прекалено много време за разказване. UMEK не само печели многобройни фенове с продукции за лейбъли като Toolroom, Spinnin, Great Stuff, Intec и много други, но освен това е посветен на избора на артисти, които да включи към своя собствен лейбъл 1605, подкрепящ предимно млади и талантливи музиканти, които все още не са стигнали до световната парти сцена. Печели наградата на Beatport Music Awards през 2010 за най-добър техно артист, EMPO през 2013  за най-добър техно DJ, International Dance Music Awards през 2014 за най-добър техно/ тек хаус артист.

Словенецът вероятно държи рекорд по брой полети на година. Ангажиментите обаче не го спират винаги да намира време за благотворителност. Всяка година през август, UMEK е домакин на благотворителното събитие „Party with a Cause” („Парти с Кауза”), където местни спонсори помагат за набирането на средства за определена кауза, предимно помощи за деца в нужда.

Билетите за партито са на цена от 20 лв.  могат да бъдат закупени от мрежата на Eventim.bg и YALTA CLUB.

Continue Reading
Advertisement