Connect with us

Компании

United Partners отпразнува 25 години

Avatar

Публикувано

на

снимка: ПР

Комуникационната агенция събра гости от Европа и Близкия Изток на първия агенционен retreat

Първата седмица на септември премина под знака на празненствата и личностното развитие за екипа на United Partners и партньори на агенцията от над 15 пазара в Европа и Близкия Изток. Агенцията пренесе офиса си в Боровец, където създаде първия в България агенционен retreat. Освен празненството, събитието включваше конферентна част с панели на експерти в сферата на връзките с обществеността и комуникациите от над 10 държави.

Яна Янева, инструктор за медитация и mindfulness, даде начало на деня със серия от дихателни упражнения, които да върнат гостите в настоящия момент и пространство и да им помогнат да се настроят за предстоящата конференция.

Волфганг вон Герамб, треньор на предприемачи и TEDx говорител, откри конферентната част от деня с панел за това как да превърнем проблемите във възможности. Освен трикове как да превърнем един „проблем“ в успех, той покани и един от гостите със себе си на сцената, за да покаже как да приложим това знание в действителна ситуация.

Advertisement

Станка Сука, комуникационен лидер за EMEA в Kyndryl, разказа повече за това как се изгражда силна идентичност на компания, когато си едва в началото на предприемаческото приключение.

Пенелопе Зауди, маркетингов и комуникационен мениджър в сферата на луксозните стоки, разкри тайните на това как да изградим силна и устойчива връзка с външни партньори, базирана на доверите.

Светлана Ставрева, която оглавява офиса на United Partners в Австрия, представи повече подробности около работата с медии и как PR индустрията се променя през годините както на българския, така и на международния пазар.

Монах Пасура, тайландски духовник, сподели своите успешни техники за ефективна работа в екип. Той отведе гостите на кратко медитативно приключение, с което да балансира енергията и емоциите от деня.

Нир Заваро, основател и главен изпълнителен директор на streetwise – маркетинг чрез storytelling, отвори вратата към света на добре разказаните истории и как да презентираме без да разчитаме на мултимедията зад гърба си.

Advertisement

По време на пенална дискусия модерирана от Светлана Ставрева, Габор Интоди, Джудит Викман, Анна Ваца и Мадлен Корнфел споделиха опита си в сферата на earned media и какви са предизвикателствата и възможностите както на различните пазари в Европа, така и в индустрията като цяло.

Райна де Ланж, основател и главен изпълнителен директор на DeLange Analytics, представи успешни методи за измерване на резултатите във връзките с обществеността и кампаниите в техните рамки. Тема, особено ключова за експертите в индустрията през последните няколко години.
Аделина Пасат, основател и изпълнителен директор на BuzzStore за Румъния и България, навлезе в дълбочина за света на създателите на съдържание и важността на нано и микро инфлуенсърите.

Анна Грозданова, сертифициран Wim-Hoff инструктор, закри деня с панел за това до къде се простират границите ни, защото не небето, а съзнанието ни е нашият лимит.

„Използвахме времето на работа от вкъщи, за да обновим офис пространството си. Сега беше време да направим същото за духа, тялото и знанията си. Или с други думи – за Total UPgrade.“ – споделя Мария Гергова-Бенгтссон, основател и главен изпълнителен директор на United Partners. – „Имахме удоволствието да се учим от професионалисти в 11 различни направления, но и едни от други, което е невероятно преживяваен. В United Partners силно вярваме в споделеното знание, затова времето прекарано заедно и обменения опит е безценен за нас. Изключително щастлива съм, че превърнахме тази идея в реалност и вярвам, че освен невероятно преживяване, събитието има огромна стойност за всеки от участниците, която тепърва ще се разкрива в ежедневната работа!“

Ексклузивни интервюта с панелистите ще бъдат налични скоро в подкаст сериите на United Partners – Listen UP.

Advertisement
Continue Reading
Advertisement