Connect with us

Tехнологии

UPS иновация в защитата от пренапрежение e вече на българския пазар

Avatar

Публикувано

на

снимка: ПР

3S Gen2 е перфектното решение за различни уреди – от настолни компютри до игрални конзоли и модеми 

Новото поколение офлайн USP-и за защита на електрозахранването е вече на българския пазар. Иновативното устройство 3S Gen2, разработено от Eaton, осигурява защита от пренапрежение и захранване за различни устройства – интернет портали, настолни компютри, мултимедия, игрални конзоли, широколентови модеми (интернет и телевизия), IP телефония и друга електроника. 

Eaton 3S Gen2 комбинира модерен дизайн и висока ефективност и e надежден и лесен за употреба продукт, който е идеално решение за жилищна и професионална електрозащита. Поддържа електрозахранването в домашни офиси, смарт домове или системи за сигурност, дори когато захранването от мрежата бъде спряно. В случай, че има прекъсване, UPS-ът от гамата 3S Gen2 се активира, за да гарантира непрекъснатата свързаност на устройствата.

3S Gen2 може да бъде закупен от оторизираните дистрибутори на Eaton (пълен списък тук), a по-детайлна информация за продукта е налична на сайта на Eaton.

Advertisement

Сигурност от ново поколение

3S Gen2 осигурява усъвършенствана защита от пренапрежение, за да предотврати повреда от удари на мълния или случайно пренапрежение на мрежата. Веригите за защита от пренапрежение са в съответствие с международния стандарт IEC 61643-11. Защитата от пренапрежение на Eaton 3S Gen2 също интегрира RJ11/xDSL връзка за защита на интернет порталите от смущения през линията за данни. Ако прекъсването на захранването продължи по-дълго от очакваното, софтуерът на Eaton ще изключи компютъра ви без загуба на данни (модели 550VA, 700VA и 850VA). Устройството разполага и с 10A прекъсвач, който предпазва оборудването от претоварване.

Модерен и компактен дизайн

3S Gen2 идва с елегантен и модерен дизайн, който ще се впише перфектно във всяка модерна жилищна или офис среда. Този компактен UPS може да бъде монтиран на стена или на бюро за допълнително спестяване на място. Моделите 3S Gen2 700VA и 850VA предлагат два 2A USB порта за зареждане на всякакви мобилни устройства, за да осигурят допълнително удобство на потребителите.

Eaton предлага безплатна гаранция за свързаното оборудване, за да осигури спокойствие на потребителите.

Advertisement
Continue Reading
Advertisement