Открийте ни и в

Soul

Valentine’s Love Affair с Белослава и Орлин Павлов

Avatar

публикувано

на

Valentine’s Love Affair с Белослава и Орлин Павлов 141

Ах, любов… Карате да се усмихваш глуповато и безпричина, усещаш пеперуди в стомаха, летиш в облаците.

Ако им ачовек, който те кара да се чувстваш така или искаш да го намериш, на 14-ти февруари, неделя, в:PM Club ще се проведе най-романтичното парти на годината – Valentine’s Love Affair! За всички влюбени ще има много изненади и горещи емоции, а Купидон ще помогне на необвързаните да отключат своя път към любовта. Остави се в ръцете на съдбата и виж кой ти е отредила тя! Ще отпразнуваме любовта по най-добрия възможен начин – с хубава музика на живо и много изненади в добра компания! Специални гости ще бъдат едни от най-обичаните български изпълнители – Орлин Павлов и Белослава, а зад пулта страстите ще нажежи DJ Kaiski.

Откакто през 2006 г. Орлин Павлов започва своята самостоятелна музикална кариера, жъне редица успехи. Първото му соло парче е „Мечтаеш ли“, след което излиза песента „Chicago“ и дуетите „Сладка отрова“(със Светла Иванова), „Всяка година по същото време“ (с Белослава). Един от най-големит ехитове на Орлин излиза през 2012 г. – песента „Секунда“ с участието на рапъра Бобо, която става номер едно в българските чартове. Следва още един музикален проект наОрлин, с Brasstones – „Всеки ден“, а в края на 2013 г. и песента „Живи легенди“ – саундтрак към едноименния филм на НикиИлиев, в който Орлин изпълнява главната роля. Орлин се изявява активно и на джаз сцената, Има съвместни проекти с Живко Петров, Биг Бенд „БрасАсоциация“ и Ангел Заберски-син. Многообразните му изяви доказват, че освен талантлив певец, Орлин Павлов е и прекрасен актьор и танцьор.

Меките и топли вокали на Белослава и стиловата й ориентация към соул и джаз музиката, винаги предоставят на публиката едно нестандартно и незабравимо изживяване. Първият сингъл на певицата,“Улици“, получава много добри отзиви в медийното пространство, а песента „Между две луни“ се превръща в най-пусканото парче за 2001 година. В края на същата година излиза и първият албум н аБелослава- „Улици“. Следват хитовете с популярната група „Ъпсурт“- „И твойта майка също“ (печели награда на телевизия „ММ“ за най-добрара песен на годината), „Слушай ме“ от едно именния албум; „Всяка година по същото време“- дует с Орлин Павлов. Белослава има и многобройни изяви на престижни музикални форуми, катотрадиционния Джазфестивал в Банско, сцената на София Джаз Пик, както и най-големия фестивал за българско изкуство Аполония.

Реклама