Открийте ни и в

Музика

VELIAN ще открият концерта на WARREL DANE следващата седмица

Avatar

публикувано

на

VELIAN ще открият концерта на WARREL DANE следващата седмица 141

Както знаете следващата, седмица ще се състои концерта на WARREL DANE в столичния клуб RockIT по повод честването на 15-тата годишнина от издаването на албума „Dead Heart in A Dead World“ на Nevermore. Вече можем да съобщим, че VELIAN ще добавят завършеност на това събитие, присъединявайки се като официален съпорт на  емблематичния баритон от обичаните  NEVERMORE и SANCTUARY.

VELIAN e нова метъл банда сформирана от Иван Иванов – вокали, Антонио Митов – бас, Дилян Недев – китари, Велизар Болчев – ударни и Васил Симеонов – китари, добре познати музиканти сред интересуващите се от случващото се на ъндърграунд сцената у нас, участвали в известни на родните фенове групи като Wartime, Progression и Fanagoria.
Стила на групата е смес от пауър метъл и мелодичен дет метъл, подправена с щипка готически романтизъм. Момчетата работят здраво по представянето на първото EP на групата, което се очаква да излезе в началото на следващата година и ще бъде представено с няколко концерта у нас и Европа.


Билети за бутиковото шоу се  разпространяват онлайн и в мрежата на
EVENTIM в цялата страна. Някои от местата, от които могат да бъдат закупени, са магазините на Orange, Пикадили, Germanos, Technopoilis, Office 1 Superstore, Техномаркет, Usit Colours, Outlet Alex, магазин Яко, На Тъмно, Metal Heaven, Фотосинтезис, Easy Pay, билетен център НДК, Дворец на културата и спорта – Варна, Пловдив – билетна каса пред общината. Денонощно можете да закупите билети в бензиностанциите на OMV в цялата страна.

До деня на събитието цената на билетите  ще е 35  лева, а в случай на налични в деня на шоу и на място в клуба, входът ще е 40 лева. Местата са строго ограничени!

Предстои оповестяването на подробности.

Официален тиизър на VELIAN:

 

 

Реклама