Connect with us

Музика

Venci Venc’ влюбен за втори път в една и съща жена

Avatar

Публикувано

на

VenciVencPepi

 снимка: ПР

Дуетната половинка на Pavell турва с Coca-Cola Happy Energy 2016 и е по-щастлив от всякога с ex-адреналинката Пепи

Venci Venc’, или просто Венци, както го наричат приятелите, е част от звездите на Coca-Cola The Voice Happy Energy Tour 2016, заедно с дуетната си половинка Pavell, Мария Илиева, Атанас Колев, Михаела Филева, Пламен и Иво, Невена Пейкова, Krisko, Михаела Маринова, DARA и Кристиан Костов. Venci Venc’ турва с CCTVHET цяло лято в големите български градове, а неизменно до него е и новата-стара любов на живота му – ex адреналинката Пепи.

Двамата се запознават още като ученици и се влюбват – по онзи чист и детски начин, както го описват самите те. Тя рисува, а той пише стихове за нея. Животът ги разделя, но само за да ги срещне отново след повече от 8 години и да се влюбят за втори път един в друг. На въпроса „По-различен човек ли е сега Венци?“, Пепи отговаря: „Нито е различен, нито е същия. Той просто е моят човек“.

Venci Venc’ и Пепи се преоткриват преди по-малко от месец, но вече живеят заедно и са неразделни. Пепи започва да се грижи за хореографията на Pavell & Venci Venc’, като успява да съвместява с танците и новото си увлечение – плетивата. Двамата са единодушни, че не съжаляват за пропуснатото време, а само са благодарни, че имат възможност да се обичат по-осъзнато.

Advertisement

Venci Venc’ се качва отново на сцената на Coca-Cola The Voice Happy Energy Tour 2016, заедно с всички звезди на турнето, на 12-ти юли в Стара Загора. Следват Пловдив, 15-ти юли и Благоевград, 15-ти септември. Големият финал по традиция ще бъде в София, а датата е 18-ти септември. Началото на всички концерти е точно в 20:00 ч.

Какви изненади са подготвили звездите на Coca-Cola The Voice Happy Energy Tour 2016 за феновете, както и интересни новини и подробности може да следите на Facebook страницата на Coca-Cola Happy Energy Tour, както и на страницата на The Voice of Summer Tour.

А, ти ще бъдеш ли там?

Continue Reading
Advertisement