Connect with us

Кино

Viasat EXPLORE в база на Кралските военновъздушни сили (RAF)

Avatar

Публикувано

на

снимка: Viasat Explore

Този месец по Viasat Explore дебютира – ексклузивно за Централна и Източна Европа – на 28 март от 22:00 часа – завладяващият сериал от шест части Top Guns: Inside the RAF/ Топ летци: Кралските военновъздушни сили отвътре, който предлага безпрецедентен поглед към глобалните операции на една от най-натоварените бази на Кралските военновъздушни сили, RAF Лосимут в Морей, Североизточна Шотландия.

Излизайки в ефир в по Viasat Explore сега, сериалът вече получи възторжени отзиви при премиерата си във Великобритания. The Telegraph му дава четири звезди, казвайки: „Такъв вълнуващ достъп-до-всички-зони никога не се е бил толкова навременен. Призракът на войната в Украйна прави този портрет на най-натоварената оперативна авиобаза на RAF в Лосимут по-жизненоважен от всякога. 

Същевременно Daily Mail казва: „Top Guns: Inside the RAF оставя зрителите изумени от „невероятното“ представяне на военновъздушните сили.“

Advertisement

RAF Lossiemouth е една от двете британски бези за бързо реагиране (QRA), които имат способността да изстрелват изтребители в рамките на минути, за да реагират на потенциални заплахи за въздушното пространство на Обединеното кралство.

Следваме персонала на Team Lossie, който се разгръща в Естония на операция Azotize и RAF Akrotiri на операция Shader, като поредицата отива отвъд внушаващите страхопочитание въздушни маневри и най-съвременните технологии и се задълбочава в съвместните усилия на Кралските военновъздушни сили със съюзниците и партньорите им.

С руската инвазия в Украйна през 2022 г. RAF усилиха подготовката си в случай, че войната ескалира. Екипът се събира всяка седмица и всички ескадрили са наясно със своите отговорности. Ако конфликтът се разшири и Великобритания бъде въвлечена, всички пилоти ще бъдат готови.

Докато светът продължава да се бори с несигурния геополитически пейзаж, тази поредица не само показва екипната работа, уменията и ангажираността на всички в екипа на Lossie, но също така осветява критичната роля, която те играят в защитата на Обединеното кралство – във въздуха, над морето и на сушата – у дома и в чужбина.

Top Guns: Inside the RAF/ Топ летци: Кралските военновъздушни сили отвътре, с премиера по Viasat Explore на 28 март от 22:00 часа, не само отива зад кулисите в базата на Кралските военновъздушни сили в Лосимут, но се издига в небесата в шест вълнуващи епизода, които изследват от първа ръка непоколебимата ангажираност на RAF.

Advertisement

Viasat Explore е създаден от нещо повече. Ние сме смели, любопитни и решителни приключенци – да изследваме новото и необикновеното ни движи напред. От актуални научни открития до ежедневния живот на интересни хора, които правят всичко по малко по-различен начин.

За пълната програма на ТВ канала следете www.viasatexplore.bg. Следете ни и на www.Facebook.com/ViasatExploreBG.

Continue Reading
Advertisement