Открийте ни и в

Кино

Viasat Explore в Преследване на чудовища 

Avatar

публикувано

на

Viasat Explore в Преследване на чудовища  141

снимка: Viasat Explore

Eкстремни рибарски приключения в най-отдалечените кътчета на света по най-мъжкия канал на Viasat World

Приключенецът и екстремен рибар отвежда зрителите на трилър мисия в търсене на колосални и опасни подводни създания в най-закътаните места по света в премиерното „Преследване на чудовища“, което дебютира по Viasat Explore в Централна и източна Европа на 18 юни, събота, от 21:00 часа.

Сирил, който е и продуцент на шоуто, пътува от гъмжащите с акули води на Флорида до неопитомения бряг на бразилска Амазонка, като междувременно изпитва свирепостта на алигатор, бори се с голи ръце с огромен сом и се бие с гигантска риба меч в Мексико

Във всеки епизод на поредицата в 12 части има различна мисия. От търсене на митични видове и такива, които се съпротивляват ожесточено, през научни задания, при които Сирил трябва да вземе проби и да маркира екземпляри, до развенчаване на митове за това, че определени риби са опасни за хората.

В тази впечатляваща поредица Сирил се нагърбва и с проект да хване най-страховитите хищници на океана, за да тампонира острите като бръснач зъби в опит да помогне за разработването на антибиотици, които биха могли да спасят живота на жертви на ухапване от акула.

Той също така обучава екип от специалните сили на бразилската армия, CIGS, за да се отправят на пътуване дълбоко в амазонската дъждовна гора в търсене на могъщата пирайба.

В Северна Канада пък – територия на гигантски водни чудовища, Сирил е на мисия да улови една от най-агресивните риби на планетата. С уста, пълна с остри зъби, северната щука е наричана “сладководният вълк”.

Не на последно място – когато Сирил се обединява с бразилската военна полиция, за да вкарат бракониери зад решетки, той се впуска по блата, гъмжащи от пирани, за да помогне за опазването на най-голямата праисторическа риба, застрашената арапайма, а резултатът е една от най-епичните битки с риба, показвани някога по телевизията!

„Преследване на чудовища“ дебютира по Viasat Explore на 18 юни, събота, с двойни епизоди от 21:00 часа, като изследва пленителните истории за трудно уловими огромни риби, населяващи скритите дълбини на реките, езерата и океаните на планетата и изпълненото с адреналин пътешествие на страстния ентусиаст Сирил Шаке в опит да улови тези същества.

Viasat Explore е създаден от нещо повече. Ние сме смели, любопитни и решителни приключенци – да изследваме новото и необикновеното ни движи напред. От актуални научни открития до ежедневния живот на интересни хора, които правят всичко по малко по-различен начин. За пълната програма на ТВ канала следете www.viasatexplore.bg. Следете ни и на www.Facebook.com/ViasatExploreBG 

Реклама