Connect with us

Кино

VIASAT EXPLORE КЛУБ с превозвачи, речни чудовища, каменни хора и австралийски спасители

Avatar

Публикувано

на

Viasat Explore Backroad Trukers 1 jpg

снимка: Viasat Explore

Сърдечно ви каним в клуб Explore, официалното телевизионно място за всичко, свързано с Viasat Explore – с маратони на цели сериали от всички ваши тематични предавания, включително „Каменни хора“, „Австралийски спасителен отряд“, „Речни чудовища“ и още – от понеделник до петък през деня.

На 15 февруари, в 22:00 часа „Австралийски спасителен отряд“ се завръща с четвърти сезон от осем епични епизода с високи залози и много адреналин. Още от 3 февруари пък затегнете предпазните си колани и се дръжте здраво за продължението на още един сезон на „Безпощадни превозвачи“! Убедени сме, че няма да пропуснете както „Каменни хора“ – всяка сряда от 22:00 часа, така и двойните епизоди на култовия „Речни чудовища“ с Джереми Уейд – в делничните дни от 18:10 часа или в събота – с полумаратони след 16:30 часа.

Рубрика: Клуб Explore

Advertisement

Всеки делничен ден през февруари

Добре дошли в клуба! Сърдечно ви каним в нашия клуб, официалното място за всичко, свързано с Viasat Explore; от понеделник до петък през деня ви предлагаме маратони на цели сериали от всички ваши любими предавания, включително „Каменни хора“, „Австралийски спасителен отряд“, „Речни чудовища“ и много други. Искате да опресните паметта си? Пропуснали сте няколко епизода от последния сезон? Или просто искате да прекарате един ден с най-добрите екипи в света? Това е вашият шанс!

Австралийски спасителен отряд

Премиера от сряда 15 февруари в 22:00 ч.

Advertisement

„Австралийски спасителен отряд“ се завръща с четвърти сезон от осем епични епизода с високи залози и много адреналин.

Спасителният екип се отзовава на национална извънредна ситуация в опустошения от наводнение град Лисмор в Нови Южен Уелс и ръководителят на екипа Люк взема трудното решение да изостави младото си семейство, за да обедини сили и да работи безплатно със специалиста по спасяване на тежки машини Тейлър. Безплатната работа има своята цена, тъй като Люк е изправен пред финансови затруднения, борейки се да поддържа бизнеса си.

Междувременно Шон и Сара от екипа „Уест коуст“ се завръщат и поемат всякакви задачи в Западна Австралия, от отстраняването на токсични превозни средства, замърсяващи девствени реки, до коли 4×4, заровени дълбоко в плажния пясък. Приветстваме също семейната двойка Бен и Никол от екипа „Едж рикавъри“; ще ги видим да откарват катастрофирали рали автомобили, заседнали къщи на колела и една кола 4×4, затънала в кал.

Безпощадни превозвачи

Advertisement

Продължение от петък 3 февруари в 22:00 ч.

Затегнете предпазните си колани и се дръжте здраво за още един сезон на „Безпощадни превозвачи“! Най-дивата група камионджии се завръща, пресичайки безмилостния терен на западна Канада с по-големи задачи, по-големи машини и още по-големи вражди.

Въоръжени с арсенал от умения за отстраняване на неизправности и изпълнени с дързост, Големият Дони, Дейв, Дейл, Крейг и Анджела се борят помежду си и с майката природа, за да свършат работата. Независимо дали превозват спешни и жизненоважни товари в кратки срокове за големи пари или се опитват да отстранят и откарат превозни средства от трудни места, екипът ще има най-тежката си досега битка с кал, сняг и наводнения, подлагайки на изпитание смелостта и решителността си на всяка миля по пътя.

Viasat Explore е създаден от нещо повече. Ние сме смели, любопитни и решителни приключенци – да изследваме новото и необикновеното ни движи напред. От актуални научни открития до ежедневния живот на интересни хора, които правят всичко по малко по-различен начин.

Advertisement

За пълната програма на ТВ канала следете www.viasatexplore.bg. Следете ни и на www.Facebook.com/ViasatExploreBG 

Continue Reading
Advertisement