Connect with us

Събития

Viasat Nature подарява кът за отдих на София

Avatar

Публикувано

на

peiki

peikiЕкипът на Viasat Nature има специална изненада за всички свои зрители в навечерието на най-семейните празнични дни от годината.  Каналът, част от портфолиото на Нова Броудкастинг Груп, има нестандартен коледен подарък  за софиянци, а през следващата седмица любимите персонажи от продукциите от ефира на медията оживяват в самия център на столицата.

Точно тогава, благодарение на Viasat Nature, в Княжевската градина на София ще се появят десет нови пейки във формата на различни животни, изработени от група млади артисти, от дървени палети, получили втори живот и предназначение. Така на мястото на старата зоологическа градина, пред паметника на Съветската армия, броени дни след Коледа,  ще се появи най-новият кът за отдих за малки и големи.

„Viasat Nature е канал за природата и животинския свят, насочен към цялото семейство. Сигурни сме, че всяка от продукциите, излъчвани по него, разказва своята собствена вдъхновяваща история, както и че всеки един от нас има нужда да чуе и види тази история на живо –  в контакт с природата. Решихме този специален кът за отдих да бъде  подаръкът на Viasat Nature за Коледа, защото  какво по-важно от това едно семейство да бъде заедно, по-близо до природата”, коментира Маринела Димитрова, директор „Разпространение и нови медии” в Нова Броудкастинг Груп.

От днес, в рамките на следващите няколко дни, зрителите също могат да  се включат в изработка на пейките на Viasat Nature по нестандартен и креативен начин. В специална  игра на Facebook страницата на канала те ще могат да избират от любимите си животни, които да бъдат изобразени на тях. Освен това, екипът има и специален подарък за един от  всички включили се с предложения в играта.

Повече за активността ще  научите на Facebook страницата на Viasat Nature. Очаквайте десетте пейки на Viasat Nature съвсем скоро, на живо в София!

Advertisement
Continue Reading
Advertisement