Открийте ни и в

Събития

Viasat Nature представя “Дивата Канада“

Avatar

публикувано

на

Viasat Nature представя “Дивата Канада“ 141

Невероятната дива природа на Канада през четирите годишни времена ще покаже Viasat Nature в ДИВАТА КАНАДА“ от 7 март, всяка сряда от 20:00. Хора, растения и животни трябва да се справят с променящите се условия на живот, които са резултат от обиколката на Земята около Слънцето.

Поредицата показва невероятната дива природа на Канада през четирите годишни времена. Сезонността на климата на нашата планета определя живота на всяко създание на Земята. Хора, растения и животни трябва да се справят с променящите се условия на живот, които са резултат от обиколката на Земята около Слънцето. Но на някои места последиците от сезонността са особено ясно изразени. Такова място е Канада.
Гръмотевични бури и торнадо се вихрят из канадските прерии, тайни светове се крият под снега, полярни мечки ловят риба на открито през лятото в Хъдсън Бей, причудливо животно, което живее под земята, има 28 пипала около устата си вместо очи, жаби, които замръзват през зимата, чудотворно се връщат към живот година след година през пролетта, рисове тичат по снега, за да преследват неуловимата си плячка през северните гори. Поредицата ще покаже най-невероятните и редки природни чудеса на Канада.

Реклама