Открийте ни и в

Lifestyle

Viber и Sziget с предизвикателство към феновете

Avatar

публикувано

на

Viber и Sziget с предизвикателство към феновете 146

След успешното миналогодишно сътрудничество между Viber и Sziget, тази година фестивалът обявява ново вълнуващо предизвикателство – Mission Szitizen by Viber. Всички новости, информация за фестивалната програма, както и актуални инициативи около фестивала ще бъдат достъпни в официалния публичен акаунт на Sziget във Viber.

Viber и Sziget с предизвикателство към феновете 147Феновете на Sziget ще имат възможност да се включат в предизвикателството директно през Viber, като могат да спечелят VIP пропуск и още много страхотни награди по време на фестивала, достъпни иначе само за отборите на Mission Szitizen. Сред регистрираните близо 250 екипа от цял свят, преобладават тези от Европа, Австралия, Египет и Афганистан. Всеки може да се включи в надпреварата на следния адрес: https://mission.szigetfestival.com/. Специално разработен за фестивала стикер пакет се очаква да бъде достъпен за потребители в началото на юни, като стикерите остават един от любимите начини за споделяне на емоцията между хиляди фенове на фестивала – миналогодишният пакет има над 4 милиона сваляния и близо 10 милиона регистрирани споделяния в приложението.

В допълнение, за да направи стъпка напред в бъдещето на фестивалната комуникация, Viber създаде Davidчат ботът на Sziget. Ботът David ще предоставя информация и ще отговаря на най-често задаваните въпроси на фенове преди или по време на фестивала. Като основен партньор на Szitizen, Viber ще даде на всеки фен уникално изживяване чрез богато и интересно съдържание и двустранна комуникация, ангажирайки аудиторията с редица специални награди и игри.

„Гордеем се, че сме партньор на Sziget и се радваме, че ще ги подкрепим в Mission Szitizen по повод 25-годишнината на фестивала“, каза Атанас Райков, директор бизнес развитие за ЦИЕ и ОНД във Viber. „Стартирахме стратегическото си партньорство през 2016 г. и ще продължим да въвеждаме най-новите технологии, за да доближим феновете още по-близо до атмосферата на фестивала. Взаимодействайки с изкуствения интелект, новите функции и динамичните визуализации на Viber, потребителите ще се потопят в изцяло нов тип реалност“.

Един от най-известните европейски летни фестивали за изкуство и музика Sziget – The island of Freedom, ще отбележи 25-тото си издание с вълнуваща комуникация през Viber. Носител на редица европейски и световни награди, фестивалът се очаква да събере над 500 000 човека, т.нар Szitizens, от близо 100 държави, превръщайки Унгария в най-голямата туристическа атракция за цели 7 дни. Очаква се Rudimental, Wiz Khalifa, Pink, P.J. Harvey, Paul Van Dyk и много други да се качат на сцената на Sziget от 6ти до 9ти август.

Реклама