Connect with us

Lifestyle

Viber с нова функционалност за създаване на GIFове

Avatar

Публикувано

на

725c8abf074d1a016388f505a7926875

Rakuten Viber, едно от водещите приложения за безплатна и лесна комуникация, анонсира пускането на свой GIF генератор, който позволява на потребителите да създават и изпращат персонализирани GIF-ове на приятелите и семейството си.

Поради растящата нужда за моментни съобщения, Rakuten Viber създаде свой собствен GIF генератор, който е идеално допълнение към вече съществуващите групови видео и аудио обаждания с до 20 човека и групови чатове с до 250 човека, снабдени с високи нива на сигурност и конфиденциалност. Новият GIF генератор вече е наличен за iOS, а в следващите седмици се очаква да е достъпен и за Android.

Понякога трудно разбираме тона на текстовите съобщения, които получаваме. И въпреки че емотиконките понякога помагат, все още съществуват бариери в писмената комуникация. Ето защо, за да я направи по-експресивна и разбираема, Viber пуска персонализирана GIF функционалност в допълнение към стикер генератора за още по-вълнуващи разговори.

Във всеки чат потребителите на Viber могат да запишат кратко видео с камерата на устройството си или да изберат такова от галерията, след което да го превърнат в кратък GIF с бумеранг или забързан/забавен ефект.

За да трансформират всяко видео в GIF, потребителите следва да:

Advertisement
  • Да изрежат съществената част от видеото за целите на GIF-a.
  • Да изберат ефект – бумеранг, забързан х2 и х4 ефект, или забавен ефект.
  • Да допълнят с елементи като интересен шрифт, цвят, дудъли или стикери.

“В новата реалност, Viber се стреми да насърчава потребителите да изразяват себе си посредством различни форми на комуникация чрез платформата си за моментни съобщения. Както обичаме да казваме във Viber, ако една емотиконка може да замени дума, то GIF-овете и стикерите са способни да заменят цяло едно изречение – а сега, с персонализирания GIF генератор, потребителите могат да се изразят още по-добре и по доста по-забавен начин”, сподели Офир Ейял, главен оперативен директор в Rakuten Viber.

В Rakuten Viber свързваме хората, без значение кои са и откъде са. Нашите потребители по света имат достъп до разнообразие от функционалности като индивидуални съобщения, видео обаждания, групови чатове, актуализации и дискусии с техните любими марки и известни личности. Ние предоставяме на нашите потребители сигурна и свободна среда, където да споделят емоциите си.

Rakuten Viber е част от семейството на Rakuten Group, световен лидер в електронната търговия и финансовите услуги. Rakuten Viber е официален канал за комуникация на FC Barcelona, както и официален партньор на Golden State Warriors за изпращане на съобщения и разговори.

Continue Reading
Advertisement