Connect with us

Lifestyle

Viber с ново BOT предизвикателство

Avatar

Публикувано

на

Viber Easter Bot Eggchallenge

Един от любимите пролетни празници – Великден, идва с повече забавления, наслада, смях и цветове за теб и твоите приятели.

Малко след успешния чат бот – разработен специално за Св. Валентин – Viber обявява ново забавно предизвикателство за потребителите си в региона – този път, свързван с една от най-любимите традиции за празника – сборването с боядисани яйца. Ботът, интегриран в публичния акаунт на Viber България, използва български език и дава възможност на всеки да боядиса своето дигитално яйце и да предизвика приятел в забавен двубой.  

С нарастващата популярност на чат ботовете, като иновативен инструмент за обогатяване на съдържанието в приложенията за разговори, Viber за пореден път демонстрира възможностите на автоматизираната комуникация, използвана все по-често напоследък. Компанията ползва този подход отново като внася различна гледна точка в един от най-традиционните празници в региона със силата на технологиите. Разработен от Българската софтуерна компания “Connecto”, Великденският бот на Viber представя последните тенденции в комуникациите и свързването на потребители по лесен и забавен начин.

Viber Easter Bot 1

Как да разбереш дали си борец този Великден?

За начало – свали забавните Великденски стикери на Viber безплатно тук (стикер пакет „Великденски емоции“) и създай свое уникално дигитално Великденско яйце. Когато е боядисано и готово, предизвикай свой приятел на битка с Великденски яйца в платформата на Viber. Следва БУУМ, а резултатът от сблъсъка ще видиш на екрана си – дали печелиш или губиш. Но независимо дали си борец или не, ти и твоят приятел ще получите безплатно пролетен стикер пакет на Viber.

Advertisement

Така че, всеки печели, а насладата от Великден продължава безкрай – от едно предизвикателство към друго, от една битка към друга!

Сподели своята креативна и забавна страна с тези, които обичаш. Създай своето яйце и то може да те превърне в абсолютния борец тази пролет!

Continue Reading
Advertisement