Connect with us

Lifestyle

VICHY представя подобрена версия на DERCOS ENERGY+

Avatar

Публикувано

на

Vichy Shampoo Dercos Energy Dermatologist jpg

снимка:ПР

Пионерът в борбата против косопада – стимулиращият шампоан Dercos Energy+, който е един от най-продаваните продукти на Vichy, пристига в нова, подобрена версия тази есен. Шампоанът е подходящ за ежедневна употреба, съдържа молекулата Aminexil и помага за намаляването на косопада, като прави косата по-силна и с повече обем.

Бързият ритъм на живот е характерен за нашето съвремие, затова често дори не забелязваме когато тялото ни дава знаци, че нещо не е наред –докато те не станат видими. Един от тях е косопадът, който може да се появи както при мъжете, така и при жените. Най-честите причини за косопад са хормонален дисбаланс, бременност, стрес и умора, както и свободните радикали, резултат от замърсявания, смог и UVA лъчи. Ето защо Vichy обедини усилията си с дерматолози и разработи уникалната за пазара формула – Dercos Energy+ стимулиращ шампоан. Неговата хипоалергенна формула помага за предотвратяване на косопада, като укрепва фибрите на косата с невероятните 47%. Подходящ е за ежедневна употреба, може да се ползва и при чувствителен скалп, което придава цялостно по-здравословно усещане, косата е подсилена и изглежда с цели 19% по-обемна, а обемът се запазва 24 часа.

С УНИКАЛНА КОМБИНАЦИЯ ОТ СЪСТАВКИ, РЕЗУЛТАТИТЕ СА ВИДИМИ ЗА ВСИЧКИ 5 ПРЕДНАЗНАЧЕНИЯ

В борбата с вътрешните и външните фактори на косопада, дерматолози и експерти обединиха усилията си и резултатът е иновативната формула на стимулиращия шампоан Dercos Energy+:

Advertisement
  • Aminexil – резултат от десет години подробни изследвания, това е молекула, която влияе върху намаляването на косопада и която допринася за по-голяма плътност на косата;
  • Ниацинамид – неговите успокояващи и хидратиращи свойства намаляват микровъзпалението и влияят положително на микроциркулацията, което е от съществено значение за здравия космен фоликул;
  • AHA киселини – спомагат за поддържане на рН стойността на скалпа и космените фоликули и укрепват фибрите на косъма;
  • Витамин Е – известен със своите антиоксидантни свойства, помага за запазване на защитния липиден слой;

Космените фоликули преминават през непрекъснат цикъл на растеж и почивка, и множество вътрешни и външни фактори могат да прекъснат този цикъл. Това може да причини ранен преход от фазата на растеж (анагенна фаза) към фазата на покой (телогенна фаза) и след 2-4 месеца се появява забележима загуба на коса. Това довежда до микровъзпаление на космения фоликул, което намалява кръвоснабдяването му, а оттам и до дисбаланс в цикъла на растежа му. Стимулиращият шампоан Dercos Energy+ помага за ревитализиране на фибрите на косъма, възстановяване на естествената му устойчивост и прочистване на замърсителите на фибрите и частиците себум от корените – за по-здрав скалп.

ПРОТОКОЛ ПРОТИВ КОСОПАД

За оптимални резултати експертите препоръчват комбинация от продукти Dercos. За жени, освен стимулиращият шампоан Dercos Energy+, се препоръчва и използването на ампули против косопад Dercos Aminexil Clinical 5. За най-добри резултати се препоръчва шампоанът да се използва няколко пъти седмично, докато ампулите трябва да се използват непрекъснато в продължение на три месеца, веднъж дневно. За оптимални ефективни резултати при мъже, заедно със стимулиращия шампоан Dercos Energy+, се препоръчва и употребата на Dercos Aminexil Clinical 5 ампули против косопад за мъже за период от три месеца, веднъж дневно.

С подбора на адекватни продукти косата ви ще се превърне в една от най-добрите ви черти, а прокарването на пръсти през нея ще стане любимо ваше усещане. Потърсете в аптеките внимателно създадената комбинация от продукти против косопад и вижте сами защо дерматолозите стоят зад своите препоръки от години.

За повече информация относно Vichy и продуктите на Dercos посетете уебсайта и последвайте Vichy в Instagram и Facebook.

Advertisement
Continue Reading
Advertisement