Connect with us

Музика

VICTORIA разцъфва с новата си песен „bloom“

Avatar

Публикувано

на

bloom PHOTO BY VICTORIA KARAKOLEVA2

снимка: ПР

Виктория Георгиева – VICTORIA представи новата си песен „bloom“. Певицата, която в началото на годината подписа с Warner Music, описва композицията като много лична за самата нея и като катализатор израстването ѝ като човек.

„Живеем в свят, в който често срещаме трудност да сме сами със себе си. Търсим винаги компанията на някого, но истината е, че често можем да си бъдем самодостатъчни. Да намерим вътрешния си мир.“ споделя VICTORIA.

Видеото към песента представя Виктория в нова светлина, много по-свободна и себе си. Визията ѝ е дръзка и цветна, като представят нов и различен поглед върху творчеството на изпълнителката. Режисьор на видеото е Виктория Караколева, която работи по всички музикални клипове на певицата. Проектът е сниман в Казанлък, в новооткрития Kings’ Valley Medical & Spa Hotel.

Advertisement

Официалната премиера на „bloom“ е на 29-ти септември и ще бъде достъпна във всички основни стрийминг платформи. Последвайте VICTORIA във всички социални мрежи за да научите първи последните новини около новата песен и бъщите ѝ музикални проекти.