Открийте ни и в

Lifestyle

VIP Business Awards 2016 отличи най-успешните в бизнеса

Avatar

публикувано

на

VIP Business Awards 2016 отличи най-успешните в бизнеса 141

снимка: PR

Най-успешните инвеститори, индустриалци и предприемачи в българската икономика, както и местната власт, подпомагаща развитието на регионалния бизнес,  бяха отличени от годишната церемония за значими постижения в бизнеса VIP Business Awards 2016. Бизнес и инвестиции за милиарди, по мнение на медийните партньори на събитието, бяха събрани от организаторите в балната зала на хотел Хилтън.

Едни от най-успешните предприемачи – Красимир Дачев, Мариана Печеян, Веселин Марешки, както и най-успешните компании Енергоремонт Холдинг АД,  РЕФАН, РАИС, Евро Геймс Технолоджи, Бъдители, общините Пловдив, Созопол и Сливница – станаха част от това събитие, което възнагради българския бизнес и инвестициите в образованието.
Събитието бе организирано от агенция за публични комуникации – ВИП Комюникейшън, с партньорството на Българската Търговско-промишлена Палата, Българо-румънската търговско-промишлена палата, Българо-китайската Търговско-промишлена палата, Сръбско-българската търговско-промишлена камара, Пловдивската Търговско-промишлена камара, Бизнес Клуб Лондон и други. Церемонията даде старт на благотворителната кампания за социално слабите отличници на България под надслов: ИСКАМ ДА ОСТАНА ДА УЧА И ДА РАБОТЯ В БЪЛГАРИЯ!

Партньори на инициативата са също ERP Academy и Ротари Клуб Самоков. По време на церемонията стартира кампанията и бяха събрани средства за иницативата, които бяха предоставени на Людмила Бързанова от Ротари Клуб Самоков.

Голямата изненада за организаторите на събитието – ВИП Комюникейшън, с управляващи съдружници Патриция Кирилова и Дончо Георгиев, бе призът, който им връчи на сцената екипът на сп. Бизнес Клуб – „В помощ на бизнеса“, за популяризирането на успехите на българските предприемачи.

[media-credit name=“снимка: PR“ align=“aligncenter“ width=“650″]НАГРАДА РЕФАН[/media-credit]

Наградите бяха връчвани от специалните гости на събитието – Стамен Янев – изпълнителен директор на Българската агенция за инвестиции,  Цветан Симеонов – председател на Българската Търговско-промишлена палата, Мариета Захариева –  изпълнителен директор на Изпълнителна агенция за насърчаване на малките и средните предприятия, Лъчезар Динев –  председател на Българо-китайската търговско-промишлена палата,  Настимир Ананиев, председател на парламентарната група по Транспорт, Ирена Соколова –  зам.-председател на Комисията по култура и медии в парламента и председател на Жени –ГЕРБ, Ирина Йорданова – председател на Комисията по европейските програми и проекти към СОС. Призове връчиха и медийните партньори на събитието – Ива Стоянова, изпълнителен директор на Канал 3 и Марио Трифонов, главен редактор в най-новата лицензирана телевизия у нас – In Life.

Журирането, което отреди победителите във VIP Business Awards 2016, бе поверено на ресорните журналисти в медиите-партньори на събитието и на браншовите организации. Гарант на гласуването бе най-популярният нотариус у нас – Станислав Филипов.

Благотворителната томбола, с която стартира кампанията за набиране на средства за социално слаби отличници, бе осъществена с помощта на италианската козметична верига Депилстоп, вносителите на маркови часовници – фирма „Реакшън“,  българската парфюмерийна верига  D&P и козметичният гигант Рефан.

Водещи на събитието бяха журналистката и ПР Патриция Кирилова и продуцентът, водещ и изпълнител Иван Иванов – Айвън.

Гостите отпразнуваха своите награди с музика и настроение. Наред с големите звезди на българския фолклор и естрада – Поли Паскова и Джина Иванова от Трамвай № 5, призьорите аплодираха най-малките гости на събитието – ученичките-цигуларки от Музикалната гимназия Цвети и Дороти Данкини и пожъналата успехи на международни фестивали едва 8-годишна Моника Шахин. Програмата бе открита от Васил Павлов и Таня Балтова – активна състезателна двойка, която представя България на множество международни турнири. Финалът на вечерта бе с горещите латино ритми на Иван Иванов – Айвън и мулатките от „Тропиканос“.

Ето и категориите с наградените:

 • Местна власт в подкрепа на бизнеса –  раздел Голяма ОБЩИНА – ПЛОВДИВ, кмет инж. Иван Тотев
 • Местна власт в подкрепа на бизнеса, раздел Малка ОБЩИНА – СЛИВНИЦА, кмет Васко Стоилков
 •  Местна власт в подкрепа на екологията и бизнеса 2016 ОБЩИНА СОЗОПОЛ, кмет Панайот Рейзи
 • Устойчиво развитие на бизнеса 2016 –  СВИЛОЗА АД
 • Явление в бизнеса с голямо обществено значение 2016 – Веселин МАРЕШКИ
 • Инвестиции в бизнеса 2016 -МАРИАНА ПЕЧЕЯН, ВСК КЕНТАВЪР
 • Иновативни продукти 2016  – РАИС ООД
 • Бизнес и опазване на околната среда 2016 -ЕНЕРГОРЕМОНТ ХОЛДИНГ АД
 • Проспериращ бизнес 2016 – ЕВРО ГЕЙМС ТЕХНОЛОДЖИ
 • Бизнесът в подкрепа на образованието – Биляна Панталеева, БЪДИТЕЛИ
 • Международно признание 2016  – РЕФАН БЪЛГАРИЯ ООД

Реклама