Connect with us

Tехнологии

VIVACOM дава допълнителни 33 000 МВ към смартфони Samsung закупени с договор

Avatar

Публикувано

на

Samsung S20 FE vanshna bateriya

Мегабайтите се зареждат през всеки от първите 3 месеца на договора

До 16 ноември VIVACOM предлага на своите клиенти страхотна онлайн оферта. Избрани смартфони Samsung идват с отстъпка от цената и с допълнителни 33 000 МВ интернет за всеки от първите 3 месеца за срока на договора с план Smart. Промоционалните условия са валидни при закупуване на устройството в брой или на лизинг с планове Smart L,L+,XL,XL+ и U от VIVACOM. А допълнителните 33 000 МВ са още една възможност за потребителите да се насладят на сърфирането в най-бързата мобилна мрежа в Европа*.

В промоцията са включени моделите от най-новите серии на Samsung – Note20 и S20, както и интригуващият Samsung Galaxy S20 FE.

S20 FE има елегантен и модерен дизайн, съчетан с висока производителност и камери улавящи и малките детайли, за да задоволи изискванията на съвременния динамичен потребител. Смартфонът предлага бързо опресняване на дисплея – 120Hz, и поддържа 25 W бързо жично зареждане,15 W безжично зареждане, а също и безжичен PowerShare.

Освен с допълнителни 33 000 МВ за всеки от първите 3 месеца, S20 FE идва и с външна батерия Cellular Line 5000 mAh в свеж оранжев цвят.

Advertisement

Всички модели Samsung, които идват с допълнителни мегабайти от VIVACOM могат да бъдат открити тук.

* Според анализ на Ookla®, основан на данните от Speedtest Intelligence® за първите шест месеца на 2020г. Търговските марки на Ookla се използват с разрешение. Повече информация за мобилната мрежа на VIVACOM на www.VIVACOM.bg.

Continue Reading
Advertisement