Connect with us

Tехнологии

VIVACOM добавя продукти на Apple към портфолиото си

Avatar

Публикувано

на

690107

Всички клиенти, закупили Iphone с план от VIVACOM, получават 300 000 МВ за сърфиране в мрежата

VIVACOM става официален партньор на Apple за България и започва предлагането на устройства на марката в магазините си и онлайн на промоционални цени с избрани тарифни планове. Телекомът добавя към портфолиото си най-новите модели на марката – Iphone 11, Iphone 11 Pro, Iphone 11 Pro Max и Iphone SE, а също и актуалните Iphone Xr, Iphone 8 Plus и Iphone 7.

Всички клиенти, закупили Iphone с план от VIVACOM, получават допълнителни 300 000 МВ интернет за сърфиране в най-бързата мобилна мрежа в България1. Бонус мегабайтите на максимална скорост са валидни за първите три месеца от сключване на договора и закупуване на устройството в брой или на изплащане и подсигуряват свободно интернет сърфиране през цялото лято с допълнителни 100 000 MB за всеки от първите три месеца.

За VIVACOM партньорството с водещия технологичен бранд Apple е важна стъпка към максимално удовлетворяване на потребителските нужди, чрез разширяване на разнообразието от предлагани продукти и усъвършенстване на портфолиото на компанията.

“Партньорството с Apple e логична стъпка в разширението на портфолиото от продукти и услуги на VIVACOM. Ние се стремим не само да предлагаме най-иновативните продукти и услуги, но и да ги подкрепим с ексклузивни ценови оферти и пакети, така че клиентите ни да получават максимум стойност за средствата, които влагат. Затова съм изключително щастлив, че, подкрепени със специалните ни промоции, висококачествените продукти на Apple ще станат още по-атрактивни за потребителите.” – сподели Главният търговски директор на VIVACOM Димитрис Лиупис.

Advertisement
Continue Reading
Advertisement