Connect with us

Култура

Vivacom Art Hall Oborishte 5 представя изложба „Love is All“ на Сара Алберт

Avatar

Публикувано

на

Алберт Royal Flush s partite jpg

снимка: Royal Flush ( s partite), Сара Алберт

Специално в месеца на любовта Vivacom Art Hall Oborishte 5 е щастлива да представи изложба „Love is All“ на талантливата художничка Сара Алберт. Официалното откриване ще се състои на 9 февруари 2023 г. от 18:30 ч. в Салонната зала на галерията. Експозицията може да бъде разгледана ексклузивно в периода от 10 – 25 февруари 2023 г, традиционно с вход свободен.

Сара споделя, че изкуството й е различно, модерно и вече има свой разпознаваем стил.

Основното вдъхновение на младия артист е темата за ЛЮБОВТА. Вдъхновена е и от контакта с публиката и въздействието, което изкуството й носи. В него зрителите могат да забележат малки елементи, които са и нейна запазена марка.

Сара Алберт е самоук художник, който твори от 2020 год. Не е учила специалност рисуване, но нещо в нея се отключва и то става неизменна част от ежедневието й. Първата й изложба е през ноември 2022 г. и е посрещната с голям интерес от публиката.

Advertisement

Авторката ще представи нови оригинални произведения, специално за изложбата си във Vivacom Art Hall Oborishte 5, които са лимитирани, уникати и изработени в микс медия, посветени на ЛЮБОВТА. Творбите й могат да бъдат закупени на място в галерията от любители и колекционери. Изложбата на художничката във Vivacom Art Hall е продължение на мисията на Галерията да подпомага и развива талантливи български млади артисти.

Заповядайте и изберете един незабравим, персонализиран, оригинален, нестандартен и професионален подарък, изработен от млад артист за НЕЯ, НЕГО, а защо не и за ВАС самите… за най-романтичния празник в годината – 14 февруари!

За повече информация за събитието може да следите в социалните канали на Галерията и на нашия website: www.vivacomoborishte5.com

Continue Reading
Advertisement