Connect with us

Lifestyle

Vivre с продажби за над 10.5 млн. евро от изминалия Black Friday

Avatar

Публикувано

на

Водещият онлайн търговец на мебели и дизайн за дома за Централна и Източна Европа Vivre регистрира продажби на обща стойност над 10.5 млн. евро за около 300 000 продукта. Данните са от деветте пазара на компанията и се отнасят за изминалата Black Friday кампания. Предвид големия интерес, на 19 ноември Vivre стартира Black Friday Extra.

През отминалата кампания бяха закупени над 35 000 килима,  58 400 декорации и около 50 000 броя кухненски аксесоари. На този фон общо 30 107 броя мебели отпътуваха към новите си собственици. Останалите покупки са от категории „Лайфстайл“, „Осветителни тела“ и др.

Повече от половината поръчки, направени през платформите на Vivre, са платени с карта или чрез банков превод, което е внушителен ръст от 70% в сравнение с кампанията от 2019 г. Картовите плащания идват предимно от градските райони. Букурещ се нарежда на първо място, следван от Клуж, Тимишоара, Яш, Брашов и Констанца. Общо за всички страни, най-много поръчки платени с карта или с банков превод идват от Хърватия –  43%. На второ място се класира Румъния с над 42% от общите поръчки. Най-нисък е делът картови плащания в Полша или това са малко над 20%.

Continue Reading
Advertisement