Connect with us

Lifestyle

Vivre ще подкрепи BG офлайн търговци

Avatar

Публикувано

на

Водещият онлайн търговец на мебели и дизайн за дома за Централна и Източна Европа Vivre започва инициативата „Заедно“ в подкрепа на всички търговци на дребно, които използват физически магазини. Те ще имат възможност да качат своите продукти на Vivre.bg.

В настоящия социално-икономически контекст, офлайн бизнесът е изправен пред редица затруднения.  За да подкрепи традиционната търговия и клиентите, които остават по домовете си в условия на изолация, Vivre предлага на търговците своя уебсайт и мобилно приложение, които месечно регистрират над 6 000 000 посетители.

„Vivre е компания, която работи с хората и за хората. В тази ситуация искаме да осигурим успешна връзка между офлайн продавачите и клиентите, които искат да пазаруват комфортно и безопасно от своите домове. Затова отваряме вратите на Vivre.bg за всички търговци на мебели и стоки за дома, които ще имат достъп до нашата клиентска база. Ние сме част от тази общност, която следва да се фокусира към една обща цел – поддържане на  икономическите потоци. Това може да се осъществи чрез пренасяне на бизнеса онлайн“, заяви Моника Кадоган, изпълнителен директор и съосновател на Vivre.

Всички търговци от България, които искат да се присъединят към инициативата „Заедно“, могат да посетят www.vivre.bg/zaedno, да изпратят имейл на together@vivre.eu или да се обадят на телефони +359 249 28341, +359 249 28315.

 

Advertisement
Continue Reading
Advertisement