Connect with us

Музика

Vola Open Air с модерна инфраструктура благодарение на Stroyrent

Avatar

Публикувано

на

cropped Swindle 03

снимка: PR

Stroyrent ще изгради мобилни бани, въжена линия и друга инфраструктура за тазгодишния фестивал Vola Open Air

Българската компания за строително оборудване под наем Stroyrent ще изгради инфраструктурата на тазгодишното, шесто издание на фестивала Vola Open Air. Припомняме, че музикалното събитие по традиция ще се проведе на 28 и 29 юли, на връх Околчица, във Врачанския Балкан – една дива местност с много история и прекрасна природа. Въпреки отдалечеността му от цивилизацията обаче, посетителите на фестивала ще се радват на всички удобства, благодарение на екипа на Stroyrent.

Компанията, която е основен партньори на събитието, ще изгради специално за неговите гости много от съоръженията във фестивалната зона. Това включва мобилни бани и прилежащите им водонапорни кули, мобилни тоалетни, както и кули за въжената линия, на която гостите на фестивала ще могат да се забавляват в свободното време между музикалните изпълнения.

За водонапорните кули, както и кулите за въжената линия, ще бъдат използвани продуктите на Layher Allround. Многостраните функционалности на системата я правят чудесен помощник за всевъзможни типове събития, на най-разнообразни локации. Тя се отличава с голямо разнообразие от приложения и функционалности. Stroyrent ще предостави и разнообразно друго оборудване, кули, генератори, скелета и т.н.

Advertisement

През годините Vola Open Air се превърна в устойчив проект с дългосрочно развитие и надеждна мрежа от партньори като Stroyrent. Тазгодишното издание на фестивала отново ще зарадва неговите почитатели с качествената си музикална селекция и разнообразни активности за свободното време.

Повече информация за събитието е достъпна на адрес: http://volaopenair.com

Continue Reading
Advertisement