Connect with us

Музика

Wake Up Sofia представят Mihai Popoviciu

Avatar

Публикувано

на

След като ни подариха две фантастични партита  Wake Up Sofia  са запланували ново музикално приключение. Пролетно парти на 20ти март в Овалната Зала на Гранд Хотел България.

Това парти е за всички нетърпеливи, вдъхновени и окрилени от усещането за Пролет! И за всички ценители на хубавата музика.

Специален гост е световно признaтият диджей и продуцент, и абсолютен виртуоз зад пулта Mihai Popoviciu. Mihai – момчето от Румъния и този път ще донесе много усмивки, качествен хаус и  един от най-любимите ни сезони.

Свеж хаус полъх ще облива зaлата за танци още от миксовете на гръцкият диджей Mark_K от лейбъла Full Circle и Sono Di Vayo, и нашите afterhour диджеи – Anatolkin, Nellie и Мариян Христов/Dj Ihou/.

Пролетното парти Wake Up The Spring с Mihai Popoviciu този петък ще е в клуб Wake Up Sofia.

Advertisement

Този петък – 20ти март Клуб Wake Up Sofia Ви кани на първото парти от поредицата „Dance All Night” с гост Mihai Popoviciu. Новата парти поредица ще се провежда всеки месец със специални гости, като ще обединява нощното парти с афтърпартито, с над 12-часова музикална селекция.

Поредицата „Dance All Night” продължава на 17-ти април с гост Filippo Nardi и на 9-ти май с East End Dubs.

Танцувай цяла нощ този петък- 20-ти март с Mihai Popoviciu, Mark_K, Sono, Anatolkin, Nellie и Мариян Христов/Ihou/. Да събудим пролетта! Започваме в 22ч.

Очаква ни незабравима нощ  сред  бутикова декорация, 16000W звук от най-висок клас, клубно осветление и светлинно шоу,  атрактивни танци от красивите момичета на Free Dance Agency.

И спираме дотук, защото сме сигурни, че вече сме ви изкушили.

Advertisement

“Wake Up The Spring” – елате на уникално пролетно парти с диджеи от чужбина и родната сцена, класни питиета и страхотна музика!

Предпродажба на билети в:

Еventyard: http://bit.ly/1zpRY2E 
Eventim: http://bit.ly/1w6spHP
Ticketlogic: http://bit.ly/1wJkgtu

Continue Reading
Advertisement