Connect with us

Култура

Wax Tailor с новo парче към албума “By Any Beats Necessary“

Avatar

Публикувано

на

For The Worst е само едно от парчетата, което ще чуем по време на концерта му в София.

Преди броени дни, френският хип-хоп изпълнител Wax Tailor  се завърна с ново парче, наречено For The Worst”. Това е третият трак към петия му студиен албум “By Any Beats Necessary“, който ще се появи на пазара в същата дата, в която е и гостуването на артиста в София. Това означава, че на 14 октомври, в Sofia Live Club, българските фенове ще са първите късметлии, които ще имат удоволствието да чуят предстоящия албум и то на живо.

С всяко следващо издадено парче от албума Wax Tailor ни дава един нов поглед върху Запада, водейки ни по път, изълнен с блус, рок, соул, фънк и хип-хоп. След “I Had A Woman” и “WorldWide”, “For The Worst” ни въвлича в едно пътуване до Ню Мексико, заедно с изряващата певица IDIL. Само за няколко дни, парчето вече спечели симпатиите на огромен  брой фенове, които тръпнат в очакване за издаването на “By Any Beats Necessary“. На 11 октомври се очаква и дебюта на кратък филм към песента, режисиран от Julien Hosmalin, който ще бъде бъде достъпен тук.

Билети за концерта на Wax Tailor и неговата банда могат да бъдат закупени на цена от 30 лв. в мрежата на Eventim.bg и OMV.

Continue Reading
Advertisement