Connect with us

Tехнологии

WEB SUMMIT 2020: Huawei официално представи HMS Connect в Европа

Avatar

Публикувано

на

ws

В онлайн формат стартира годишната конференция за цифрова икономика и нови технологии Web Summit 2020, на която Huawei има активно присъствие с нови премиери и уъркшопи, презентирани от глобални HMS екипи.

Повече възможности с HMS Connect

Като важна част от HMS екосистемата, HMS Connect e платформа, предназначена за разработчици на приложения, доставчици на съдържание и услуги, начинаещи и малки и средни предприятия. Тя предоставя нов набор от инструменти, които дават възможност за по-ефикасно разработване на приложения, анализ на данни, решения за генериране на ръст и монизация, както и други предимства, и всичко това на едно място.

HMS Connect се състои от няколко основни услуги: AppGallery Connect, Business Connect, Content Connect, HUAWEI Ability Gallery, и други. Тези инструменти ще свързват глобални партньори и разработчици с милиони потребители на устройствата на Huawei, осигурявайки висококачествено цифрово изживяване.

Джервис Су, Вицепрезидент за Mобилните услуги в Huawei Consumer Business Group, сподели: “Повече от 700 милиона потребители на Huawei в световен мащаб, включително повече от 80 милиона в Европа, имат достъп до цялостната цифрова екосистема чрез HMS приложения, като AppGallery, Browser, Mobile Cloud, Petal Search, Petal Maps, Assistant, Video, Themes, други. Със стартирането на HMS Connect, ние предоставяме нови възможности и ползи за бизнеса и разработчиците по целия свят, за да осигурим по-добри услуги и изживявания за крайните потребители“

Серия панели #EmpowerInnovations на Web Summit 2020

Advertisement

В рамките на глобалния форум, Huawei е домакин на серия от онлайн панели, на които споделя с разработчици и партньори от цял свят ценни инсайти за развитието на HMS екосистемата, вертикални бизнес решения, успешно реализирани проекти и последни новини около HMS Core. Сред участниците в панелите са имена като агенцията за проучвания CCS Insight, доставчикът на мобилни финансови услуги Moven, платформата Lootboy, ритейл веригата Lenta, както и ключови фигури от Huawei.

“Искаме разработчиците да успеят в предлагането на своите приложения на по-широка аудитория, независимо от границите, с помощта на нашето партньорство“, сподели Янмин Уанг, Президент за глобални партньорства и развитие на екосистемата в Huawei Consumer Business Group.

Continue Reading
Advertisement