Connect with us

Музика

Winona Oak пусна красивия и откровен нов сингъл “Old Insecurities”

Avatar

Публикувано

на

maxresdefault 13

Утвърдената изпълнителка-автор на песни, Winona Oak, пусна красивия и откровен нов сингъл,  “Old Insecurities”, у нас наличен за слушане ТУК чрез Орфей Мюзик / Atlantic US. Тракът пристигна успоредно с елегантното и свежо официално музикално видео ТУК.

“Написах тази песен в ден, в който бях обзета от тревожност, като напомняне, че за мен няма начин да намеря истинска промяна, докато не се изправя срещу тъмните ъгли на същността ми“, споделя Winona. “Няма лесен начин, когато тревожността ми ме удари. Искам, но как да избягам от собствените си мисли? Дори когато чувстваш, че излизаш от собствената си кожа, няма начин да се скриеш от себе си. „Как е възможно да ме обичат“, „Те ще ме изоставят“, „Не заслужавам това“, „Не съм достатъчно добра“, „Те сигурно си говорят за мен“, „Ами ако всичко е по моя вина“, „Преигравам“, „Прекалено дебела, прекалено слаба, прекалено малко, прекалено много“. Знам колко важно е да обичам всяка част от себе си, за да се излекувам, но също така знам колко е лесно да позволя на несигурностите ми да ме определят. Ако и вие се припознавате, просто знайте, че не сте сами. Ще се справите! Всички ще се справим. Надявам се да се успокоите с тази песен, защото тя е част от мен. ❤️”

“Old Insecurities” пристига броени седмици след дебюта на забележителната колаборация на Winona с пробивната бедруум поп звезд ELIO, “Nobody Loves Me”. Тракът е придружен от жизнено официално видео ТУК. Излязъл в отбелязване на Международния ден на жената, “Nobody Loves Me” пристигна с аплодисменти от EXTRA, които констатираха, че  “Winona Oak ни трогна с тази песен по време на карантина“.

Миналата година излезе възторжено утвърдения втори мини албум на Winona Oak, SHE, подчертан от пленителните сингли “SHE“ и “Winter Rain”. “Winter Rain” е присъединен от сюрреалистично музикално видео, съдържащо зашеметяващи облекла от Chanel, Alexander McQueen и Acne Studios – гледайте ТУК.

SHE срещна широко одобрение при излизането си миналата година. Заглавният трак дебютира с официално музикално видео, режисирано от дългогодишния визуален колаборатор, Julian Gillström ТУК. “SHE” получи и ексклузивна световна премиера с PAPER, които обявиха EP-то за “танцувално, мрачно и съзерцателно”, добавяйки, че “Winona Oak е име, което трябва да знаете…подкрепените й със синтезатори вокали се понижават от шепот и нежни висини до огнени низини. Относно текста, електро поп музиканта отдава почит към силните жени във всеки аспект, издавайки сексуално позитивни химни и засяга важни теми, като менталното здраве и любовта към себе си“.

Winona отпразнува SHE с редица изпълнения на живо на заглавния трак като част от сериите #PLAYATHOME  на The Late Show with Stephen Colbert по CBS ТУК. В допълнение, зашеметяващи нови версии на “SHE“ последваха оригиналното издание, включително “SHE (Stripped)”, както и ремикси от белгийския артист/продуцент Taska Black и лосанджелиското трио MUNA.

Advertisement