Connect with us

Общество

„WinterLand” гостува за първи път в България

Avatar

Публикувано

на

снимка: ПР

Вълшебен атракционен парк с уникални светещи фигури ни потапя в празничната магия с над 170 инсталации на любими животни, цветя, дървета и много други

Над 170 светещи инсталации на любими животни, цветя, дървета, футуристични форми огряват парк „Възраждане“ от 20.12.2022 г. Уникалният светещ атракцион отвори врати за първи път в България. Вълшебният парк „WinterLand” ни пренася в традициите на посрещането на китайската нова година и красотата на светещите фенери. Изложбата ще гостува в парк „Възраждане“ до 28 февруари 2023 г. Така София се присъединява към редица градове по света като Ню Йорк, Лондон, Берлин, Хонг Конг и много други, които домакинстват фестивали на китайските фенери с впечатляващи светещи скулптури.

Изложбата „WinterLand” е създадена от собствениците на Coco Agency, съвместно с експерти-дизайнери и инженери от Китай, за да пресъздаде вълшеството на светещите фенери във всяко кътче на земята.

В “WinterLand” приказките оживяват! Паркът разкрива свят, в който ни посрещат впечатляващи светещи тигри насред джунглата, подскачащи над водата делфини, бебе-слонче в реални размери, розови фламинги, градина с гигантски плодове в пъстри цветове и любими герои на децата.

Advertisement

„Компанията ни организира изложби навсякъде по света. Да даваме възможност на хората да се докоснат до красотата на китайските традиции за нас е чест. Независимо в коя страна се намираме, вълшебството, което струи от светещите фигури и настроението, с което те ни зареждат, е винаги едно и също – позитивизъм и пренасяне в детските ни спомени, там, където всичко е възможно. Вярвам, че всеки наш посетител ще се „зарази“ с това настроение и ще излезе с широка усмивка от „WinterLand”.“, разказва Дан Фироуи, собственик на Coco Agency.

В духа на енергийната ефективност, светещите инсталации са създадени с LED-светлини, за да консумират минимално количество енергия.

„WinterLand” ще работи всеки ден, от 14 до 22 ч. Билети за посещение могат да бъдат закупени на мястото на изложбата. Цените за възрастни са 15 лв., а за деца от 3 до 18 г. и пенсионери – 13 лв. Предлага се и семеен билет за вход на двама възрастни и две деца – 50 лв. Деца до 2 г. влизат безплатно.