Connect with us

Lifestyle

Wizz Аir увеличава броя на полетите си от Варна, Ларнака и Клуж-Напока

Avatar

Публикувано

на

2

снимка: ПР

Wizz Air, най-бързо развиващата се авиокомпания в Европа и най-екологично устойчивата в света*, ще увеличи броя на полетите си от Варна, Ларнака и Клуж-Напока. Така този летен и есенен сезон авиопревозвачът ще предложи на пътниците повече възможности от всякога да пътуват и опознават страхотни дестинации.

Като част от ангажимента на Wizz Air да предоставя изключителни услуги и достъпни пътувания, разширените разписания ще отговорят на нуждите на търсещите слънчеви дестинации, ентусиастите и изследователите, които искат да се възползват максимално от почивката си. С добавянето на тези полети, Wizz Air ще предостави допълнителен капацитет от над 170 000 билета към вече обширната си мрежа. Новите възможности за пътуване ще осигурят на пътниците по-голяма гъвкавост, по-удобен график и достъп до някои от най-търсените локации в мрежата на WIZZ.

Wizz Air продължава да затвърждава позицията си на водеща нискотарифна авиокомпания в България, като гарантира, че пътниците могат да се насладят на висококачествено обслужване и удобство, без да се налага да плащат високи цени. Желаещите да пътуват могат да разгледат разнообразните и вълнуващи дестинации в мрежата на Wizz Air още сега на wizzair.com и да резервират своята незабравима лятна или есенна почивка.

Допълнителни полети от Варна ще включват:

Advertisement
МАРШРУТ ДНИ СТАРТИРАЩИ ОТ
Варна – Берлин четвъртък, неделя август 2024
Варна – Меминген вторник, сряда, събота август 2024
Варна – Дортмунд четвъртък, неделя август 2024
Варна – Брюксел-Шарлероа вторник, събота август 2024
Варна – Франкфурт-Хаан понеделник, петък август 2024
Варна – Прага четвъртък, неделя август 2024
Варна – Тел Авив понеделник, сряда, петък август 2024
Варна – Виена понеделник, сряда, петък август 2024

*Според данни на CAPA – Centre for Aviation Awards for Excellence 2022 и 2023.

Continue Reading
Advertisement