Connect with us

Lifestyle

Wizz Air вече с гъвкави чартърни полети

Avatar

Публикувано

на

Photo 3

Wizz Air, най-бързо развиващата се и най-зелена авиокомпания в Европа*, обяви разширяване на услугите си с чартърни полети. Авиокомпанията вече ще предлага вътрешни и международни чартърни полети както в рамките на настоящата мрежа на Wizz Air, така и извън нея. Услугата е достъпна за корпоративни пътувания, поощрителни и наградни пътувания за служители, обиколки с няколко спирки и полети за репатриране и включва опция за цялостно персонализиране, съобразявайки се нуждите на клиента.

През тези безпрецедентни времена удобните възможности за пътуване са по-важни от всякога. Чартърната услуга на Wizz Air ще предостави изключителна гъвкавост за компаниите и организациите, които искат да превозват групи до 239 пътници, съчетано със спокойствието да могат да избират услугата, маршрута и графика, които най-добре отговарят на техните нужди. Независимо дали пътуването е за служители с цел бизнес срещи, за спортни отбори, отиващи на турнири, или помага за завръщането на туристи обратно в родината, чартърната услуга предлага удобно и персонализирано решение за всяка голяма група.

Обявена за авиокомпания на годината за 2020**, Wizz Air е най-зеленият избор за въздушно пътуване, който един пасажер може да направи, независимо дали иска да ползва стандартните или чартърните ѝ услуги. Компанията оперира полетите си със самолети от най-ново поколение от семейството на Airbus – A320 и A321. Това, съчетано с обширната маршрутна мрежа, включваща дестинации в Европа и извън нея, както и конкурентните цени, дава огромно предимство на Wizz Air пред другите чартърни услуги. Опцията за персонализиране на чартърните полети също така идва като допълнение на вече съществуващите услуги за репатриране на Wizz Air. От март авиокомпанията е изпълнила над 50 репатриращи полета, връщайки над 3600 пътници у дома.

Джордж Михалопулос, главен търговски директор в Wizz Air заяви: „Щастливи сме, че обогатяваме нашата услуга за чартърни полети, предлагайки на организациите напълно персонализирано, ефективно и гъвкаво решение за пътуване. През тази предизвикателна година ние успяхме да адаптираме умело нашите операции и услуга за репатриране. Сега ние разширяваме тази услуга с цел да помогнем на по-големи групи, от спортни отбори и оркестри до фирми и държавни агенции. Нашият висококвалифициран, приятелски настроен екипаж очаква с нетърпение да посрещне пътниците на борда на нашата модерна, ултраефективна флотилия, където ще могат да се насладят на отличното обслужване на Wizz Air.“

Контакт за заявки за чартърни полети: special.flights@wizzair.com

Advertisement

 

Continue Reading
Advertisement