Connect with us

Lifestyle

Wizz Air въвежда нова лоялна програма: WIZZ Discount Club Light

Avatar

Публикувано

на

снимка: Lénárt Gábor – http://gaborlenart.com

Wizz Air, най-бързо развиващата се авиокомпания в Европа и най-екологично устойчивата в света*, въвежда от днес WIZZ Discount Club Light – нова лоялна програма с ексклузивни отстъпки за клиентите по време на полет.

Налична в приложението на Wizz Air и онлайн на уебсайта на авиокомпанията, WIZZ Discount Club Light включва редица оферти, сред които специални ваучери за услуги на борда и промо цени за храните и напитките, както и за бутика на WIZZ на борда.

Клиентите могат да се присъединят към WIZZ Discount Club Light без да заплащат допълнителна такса. Тези със съществуващо стандартно или групово членство в WIZZ Discount Club автоматично ще получават офертите на WIZZ Discount Club Light като част от съществуващото си членство.

Новата лоялна програма има за цел да повиши ангажираността на клиентите с уникални отстъпки, като например за специални цени за парфюми или отстъпки за напитки. Офертите могат да варират при различните полети.

Advertisement

Жужа Трубек, мениджър „Корпоративни комуникации“ в Wizz Air, заяви: „WIZZ Discount Club Light е още един начин, по който нашите клиенти ще могат да спестят пари, когато избират да летят с WIZZ. Ексклузивните отстъпки ще предложат на всеки, който пътува с нас, възможността да спести сериозни суми от храна и продукти по време на полет. Радваме се, че можем да предложим тази нова програма като част от нашия ултра нискотарифен оперативен модел.“

Wizz Air планира в бъдеще да разширява предимствата, предлагани чрез WIZZ Discount Club Light, включително с нови отстъпки и ваучери.

За повече информация, моля посетете:https://wizzair.com/en-gb/information-and-services/memberships/wizz-discount-club

Continue Reading
Advertisement