Connect with us

Lifestyle

Wizz Air добавя функция за ценови нотификации

Avatar

Публикувано

на

Photo 4

Днес авиокомпанията предлага и 20% намаление за избрани полети, превръщайки деня в перфектния момент да планирате следващата си почивка

 Wizz Air, най-бързо развиващата се и най-зелената авиокомпания в Европа*, днес обяви, че добавя нова функция в своето мобилно приложение. Тя ще позволи на клиентите на Wizz Air да активират получаването на ценови нотификации за полети, които ги интересуват. Например, известието, което потребителите ще получат днес, е за 20% отстъпка за избрани полети в мрежата на авиокомпанията**, които са особено подходящи за пролетна ваканция.

С тази актуализация в WIZZ приложението превозвачът цели да даде възможност на регистрираните потребители по-бързо и лесно да научават за ценови оферти за до пет полета, към които имат интерес за бъдещи резервации. Новата функция автоматично ще уведомява потребителите за увеличаване или намаляване на цените на билетите, така че клиентите да могат да резервират своевременно, ако тарифите изведнъж започнат да се покачват или да се възползват от промоция в цените на Wizz Air, която винаги се стреми да предлага най-изгодните тарифи.

За да получавате нотификации за промени в цените, просто изтеглете мобилното приложение на Wizz Air, влезте в акаунта си, потърсете желания от вас полет и след това активирайте „нотификации за цени“ (Price Alerts). Известията се изпращат веднъж дневно чрез push съобщение и ще изчезнат автоматично, след като полетът, който следите, излети. Мобилното приложение на Wizz Air е достъпно безплатно за потребители на Android и iOS.

А ако искате да се възползвате от днешната промоция и вече нямате търпение да планирате една вълнуваща почивка, имайте предвид, че отстъпката от 20%** е валидна единствено днес. Така че побързайте да се възползвате и да подарите на себе си или на близките си едно незабравимо пролетно приключение. Офертата е валидна за всички пътници, за полети до 30 април 2021 г. и само за резервациите, направени до полунощ на wizzair.com или през мобилното приложение на WIZZ. Всички полети на авиокомпанията се извършват при засилени хигиенни мерки, а за допълнително спокойствие Wizz Air препоръчва на клиентите да добавят и WIZZ Flex към резервацията си. Така пасажерите могат да бъдат сигурни, че ако обстоятелствата се променят и решат да пътуват на друга дата или до друга дестинация, могат лесно да променят своята резервация.

Advertisement

Андраш Радо, старши мениджър Корпоративни комуникации в Wizz Air, заяви: „В Wizz Air разбираме, че пътниците търсят полети на достъпни цени, когато планират пътуванията си, поради което винаги сме се ангажирали да предлагаме най-ниските тарифи в бранша. Функцията в приложение за ценови известия надгражда този наш ангажимент, позволявайки на клиентите на Wizz Air да се информират за най-добрите оферти за полети чрез нотификации, изпращани директно на техния смартфон. Знаем, че пътуващите мечтаят за почивка и да пътуват отново, когато ограниченията бъдат разхлабени. Поради това сме щастливи да добавим тази нова функция, за да гарантираме, че те ще резервират полети на възможно най-добрите тарифи.“

Continue Reading
Advertisement