Открийте ни и в

Общество

Wizz Air обявява най-мащабната кампания в историята си – #IamWIZZcrew

публикувано

на

Wizz Air обявява най-мащабната кампания в историята си – #IamWIZZcrew 137

Wizz Air, най-голямата нискотарифна авиокомпания в Централна и Източна Европа, обяви днес старта на най-голямата кампания за набиране на персонал в историята си, с възможности за развитие на различни позиции в обширната мрежа на компанията. След 13 години лидерство на авиационния пазар в Централна и Източна Европа, WIZZ ще създаде близо 1300 нови директни работни места през следващата година. Със закупуването на 21 нови самолета Airbus A320 и A321 до края на 2018 г. и 11-те вече доставени през 2017 г. нови самолета, екипът на WIZZ ще стане над 4500 души до края на 2018 г. Разрастването на авиокомпанията и предоставяните от нея възможности за кариера не свършват дотук, тъй като WIZZ планира да удвои флота си до повече от 160 самолета до края на 2024 г.

400 сесии за подбор на персонал – както на пилоти, така и на кабинен състав, ще бъдат организирани до края на 2018 г. в повече от 25 държави в Европа и извън нея, с цел привличане на амбициозни, ентусиазирани хора със страст към авиацията, които да се присъединят към екипа от професионалисти на WIZZ.

С новата кампания с хаштаг #IamWIZZcrew WIZZ ще предостави леснодостъпна възможност за всеки, който проявява интерес към кариерно развитие в компанията, да научи повече от самите й служители – да се запознае по-подробно с компанията и кариерните възможности в авиацията и да получи съвети как да стане част от пилотния и кабинния екипаж. Заинтересованите вече могат да открият хиляди снимки, постове и тагове в различните социални мрежи, създадени от много от ентусиазираните членове на екипажите, показващи своята отдаденост на компанията и страст към авиацията. Повече за кампанията #IamWIZZcrew тук.

Освен атрактивните пакети с компенсации и бонуси, Wizz Air предоставя възможност на своите пилоти да избират между няколко сигурни работни модела: вторите пилоти и капитаните могат да летят, използвайки обширната WIZZ мрежа от над 550 маршрута или да се преместят във всяка от 28-те оперативни бази в 15 европейски държави. (Предстоящи сесии за набиране на пилотен персонал и по-подробна информация за това са налични тук.)

Успешните кандидати за нови членове на кабинния състав на Wizz Air получават изключително професионално обучение, безплатни униформи и възможност да работят в родния си град за една от най-успешните авиокомпании в Европа и, разбира се, да се възползват от възможностите да обиколят Европа и отвъд на борда на WIZZ. (Предстоящи сесии за набиране на кабинен състав и по-подробна информация за това са налични тук.)

Джоузеф Юджелий, Главен оперативен директор „Полети“, заяви: „Wizz Air вече е една от най-успешните авиокомпании в Европа и продължава да държи лидерство на пазара с двуцифрен ръст. Плановете ни са най-малкото да удвоим нашия флот до 2024 г., което ще осигури много възможности за всички настоящи и бъдещи служители да изградят високоплатена кариера в най-голямата нискотарифна авиокомпания в Централна и Източна Европа. Wizz Air се гордее със своя висококвалифициран екип, който предоставя превъзходно обслужване на клиентите и може да се възползва от професионално обучение, невероятни възможности за кариера, униформи и удобен график, както и незабравими преживявания в чудесна работна среда. Нашите служители са ключов фактор за успеха на WIZZ и затова ние стартирахме уникалната кампания #IamWIZZcrew, с която искаме да ги насърчим да споделят своя опит и съвети от първа ръка с всички, които се интересуват от присъединяване към семейството на WIZZ. Ние ще разширим екипа си, тъй като компанията ни се разраства и ще бъдат създадени повече от 1300 нови работни места. Каним  всички, заинтересовани от кариера в авиацията, да се включат в някоя от нашите 400 предстоящи сесии до края на 2018 г. за набиране на пилотен или кабинен състав.“

Реклама